NOI STIM SA APRECIEM VALOAREA SI PERFORMANTA! Seful Studioului Regional Radio Romania Resita (partener Eurohandbal) s-a retras din functia de conducere a postului, dupa 16 ani de excelenta organizare si coordonare a lui – munca inceputa de reputatul jurnalist, chiar de la infiintarea acestuia! Salutam si noi excelenţa carierei dansului – o pilda pentru multi jurnalisti actuali, performanta extraordinara realizata intotdeauna de emerit, prin corectitudine, decenta si complexitate a informatiilor oferite Romaniei – din zona de vest a tarii! Datorita dansului si a echipei deosebite a Radio Romania Resita, handbalul performer din localitate este mai aproape de dumneavoastra…In fata unei asemenea performante, chiar si celebrele Cupe Challenge castigate recent de UCM Resita si promovate radiofonic si scris de un asemenea jurnalist ca Doru Dinu Glavan – apar intr-o altfel de lumina! Salutari si sanatate maestre!

Avancronica CS Caraş-Severin – Ştiinţa Municipal Bacău (sambata ora 18:00) – mai jos!        

De 1 Martie unul dintre reputatii jurnalisti ai tarii – iubitor mare de sport in general, a ajuns la vârsta pensionării. Cariera sa de jurnalist se întinde pe o perioadă de 44 de ani în slujba postului public de radio, la care se adaugă încă 6 ani la Radio Timişoara. „Este greu să te desparţi de această meserie extraordinar de frumoasă pe care am purtat-o cu onestitate şi decenţă şi am primit înapoi, prin intermediului radioului public, o binemeritată recunoştinţă din partea ascultătorilor. Deşi mă pensionez, voi rămâne o persoană activă, permanent cu sufletul şi gândul la radio”, a mărturisit Doru Dinu Glăvan pentru colegii de la Radio Romania Resita.

Redactorul şef interimar al Studioul Regional Radio România Reşiţa este din acest moment Oana Glăvan Cenan, fiind numită de preşedintele director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Andraş Istvan Demeter, până la organizarea concursului pentru acest post.

CS Caraş-Severin – Ştiinţa Municipal Bacău (sambata ora 18:00)

Va fi un meci în care fostul selecționer Aihan Omer (care va sta în tribună, fiind suspendat) se va duela cu actualul selecționer Eliodor Voica și în care Adrian Petrea și Demis Grigoraș vor juca împotriva fostei lor echipe din sezonul trecut.

Săptămână foarte grea pentru echipa masculină de handbal a CS Caraş-Severin. După meciul pierdut pe final la Suceava, cu 27-26, elevii lui Aihan Omer se pregătesc să înfrunte pe teren propriu o altă formaţie redutabilă din Moldova, Ştiinţa Municipal Bacău, ocupanta locului 2 în clasamentul Ligii Naţionale. Până la acest joc principalul adversar al cărăşenilor îl reprezintă o viroză de care suferă aproape jumătate dintre componenţii lotului. Partida CS Caraş-Severin – Ştiinţa Municipal Bacău va avea loc sâmbătă, 3 martie, de la ora 11, la Sala Polivalentă din Reşiţa, fiind arbitrată de bucureştenii Stark şi Ştefan, observator Valter Dancescu – președintele Comisiei Centrale de Arbitri, informeaza colaboratorul arenabanateana.ro.

Decizie a Comisiei de Disciplină a FRH: Antrenorul Aihan Omer a fost sanctionat cu o etapa de suspendar si o amenda de 300 de lei, in timp ce clubul carasean a primit 500 de lei amenda, dupa partida de la Suceava.

Eliodor Voica spunea că ”se va dezlănțui Jihadul” la Resita, declarație făcută in urma cu cateva etape, după înfrângerea de la Târgu Jiu. Între timp, însă, handbaliștii băcăuani au obținut trei victorii de la 8 goluri în sus și par a fi în formă optimă pentru un rezultat favorabil pe un teren unde doar CSM București a obținut puncte în acest sezon, dar asta se întâmpla în prima etapă a campionatului. Ultima partidă disputată la Reșița între cele două echipe s-a încheiat cu victoria gazdelor, 31-29, după un meci cu un final pe muchie de cuțit. În tur însă, la Bacău, Știința s-a impus categoric, 36-26, la capătul unui joc în care Petrea n-a înscris niciun gol, în timp ce Pîrîianu n-a evoluat, fiind accidentat – informeaza partenerul sport.bacaul.ro.

Tot lotul formatiei bacauane este valid inaintea acestui meci tare al campionatului!

INTERVIU ELIODOR VOICA INAINTE DE RESITA (facut de colegii de la Bacau) – CLICK AICI!

Înaintea partidei de sâmbătă, CS Caraş-Severin ocupa locul 5 al clasamentului, cu 19 puncte, în timp ce oaspeţii din Bacău au 28 de puncte, la 4 puncte distanţă de liderul din Constanţa.