Szucs - Neagu - Vizitiu de la dreapta la stanga, pe vrema cand Gabriella evolua la Oltchim

In asteptarea primei manse din Sferturile de finala ale Cupei EHF de la Nimes (FRA) si odata cu venirea primaverii, jucatoarea lui HC Zalau a adaugat noi foto in albumul de pe facebook! Fosta jucatoare a Oltchimului revenita sub comanda lui Tadici la formatia salajeana, primeste la acestea sute de like-uri de la fanii ei, atat din Romania, cat si din Ungaria!

Sferturile de finala ale Cupei EHF (mansa tur):  HBC Nimes (FRA) – HC Zalau, sambata 3 martie, de la ora 21.00 (ora României). Doua romance la echipa franceza cu care au facut cariera internationala castigand un trofeu european!

UPDATE: Partida va fi IN DIRECT la DIGI SPORT 2! Vedeti lotul formatiei salajene deplasat in Franta – mai jos!

Returul urmand să aibă loc pe data de 11 martie, de la ora 11.00 la Zalău, în Sala “Avram Iancu”.

Super Galeria foto cu Gabriella Szűcs!

Sursa foto: http://www.facebook.com/profile.php?id=1417800803

HC Zalău se duelează cu HBC Nimes pentru un loc în semifinalele din Cupa EHF! Mădălina Straton-Simule este românca din lotul lui HBC Nimes, însă ea nu va putea evolua contra Zalăului informeaza colaboratorul nostru sportulsalajean.ro care va aduce prezentarea situatiei din lotul adversarului. Pe banca tehnică găsim o altă româncă, este vorba despre Manuela Ilie, fostă jucătoare a Rulmentului Braşov!

Din păcate, anul trecut, românca a suferit o accidentare, fapt ce a necesitat o intervenţie chirurgicală la ligamentele încrucişate. Din această cauză, nu o vom putea vedea evoluând împotriva Zalăului. Handbalista are contract cu clubul din Nimes până în luna iunie, însă nu va mai evolua, deoarece este însărcinată în luna a patra!

Manuela Ilie - HBC Nimes

Împreună cu soţul ei, au luat decizia de a se întoarce la Constanţa, oraşul natal al jucătoarei. Pe lângă faptul că HC Zalău a avut noroc la tragerea la sorţi, să mai spunem că din echipa adversă, la dubla manşă vor lipsi patru jucătoare importante. Două sunt indisponibile din cauza unor accidentări, iar două jucătoare sunt însărcinate şi au devenit o bună perioadă de timp indisponibile pentru echipă. Aşadar, toate premisele pentru ca gruparea zălăuană să acceadă în semifinalele competiţiei, ceea ce ar însemna o performanţă notabilă pentru un club care este în plină creştere cum este HC Zalău. Şansele de calificare parcă se înclină în favoare zălăuancelor, ţinând cont de faptul că, meciul decisiv va avea loc la Zalău.

Manuela Ilie – antrenor HCB Nimes: “Gândurile noastre, sunt la meciurile din campionat, nu la partidele din Cupa EHF”. Antrenoarea cu care HCB Nimes a câştigat un trofeu european, în 2009, este româncă, ce a jucat de mai multe ori şi impotriva lui Zalău! Cititi pe sportulsalajean.ro un interviu acordat colegilor colaboratori de catre Manuela Ilie: CLICK AICI!

În momentul de faţă HBC Nimes ocupă locul 7 în Liga nationala franceză, care este formată doar din 10 echipe, iar principala problema privind evitarea retrogradarii pare rezolvata in acest moment.

UPDATE: Lotul lui HC Zalău: Mirela Nichita, Mihaela Cheţa, Adina Mureşan – Valeria Beşe, Georgiana Ciuciulete, Ana Maria Şomoi, Gabriella Szucs, Daniela Molfea, Alina Czeczi, Florina Ţurcaş, Crina Ailincăi, Mariana Cristoaica, Roxana Rob, Florina Ciobanu, Andrada Trif, Roxana Varga, Carmina Bădiţă şi Andrada PopConducerea tehnică: Manager-antrenor: GheorgheTadici , Antrenor secund: Valeria Beşe, Oficial B: Elena Tadici, Kinetoterapeut: Ileana Romocean, Asistent medical: Daniela Morari

Partida din Franţa va fi arbitrată de o brigadă de arbitre din Suedia, format din Siewert Delle Alexandra si Engberg Natasha, iar observator din partea EHF a fost delegat spaniolul Jose Antonio Huelin Trillo.

Tabloul cu Sferturile EHF Cup 2011-12