TADICI NU ARE VOIE SA STEA PE BANCA NICI LA CONSTANTA - dupa 4 et. de suspendare primite de la FRH

UPDATE: NEPTUN CONSTANȚA – HC ZALĂU 24-24. VIDEO – de la partida de pe litoral, mai jos! Declaratie Florin Pera si Andreea Enescu Talvac – Neptun, dupa un egal cat o victorie, le gasiti in filmulet! Alla Sheiko de la dobrogence, a fost omul partidei!

Învinse în tur cu un neverosimil 34-17, universitarele au început slab partida de pe litoral, HC Zalău fiind echipa care a dictat ritmul în prima repriză. În zadar, au încercat elevele lui Florentin Pera să se ţină aproape de ocupanta locului secund din campionat, pentru că oaspetele au intrat la cabine cu avantaj de 5 goluri, scor 10-15.

Revenirea de la cabine a adus în teren o altă echipă a Constanţei, care a reuşit pas cu pas să reducă diferenţa de pe tabela de marcaj şi chiar să egaleze cu 15 minute înainte de final. Ultimul sfert de oră a fost cel mai muncit pentru formaţia constănţeană, care nu a mai găsit resursele pentru a prelua conducerea în faţa echipei lui Gheorghe Tadici, astfel că partida s-a încheiat la egalitate, scor 24-24. Valeria Beşe nu a putut înscrie din aruncarea de la nouă metri dictată la finalul meciului astfel ca antrenorul lui HC Zalău, a privit din tribună al doilea egal consecutiv al formatiei sale, dupa cel de acasa cu Ploiesti, el fiind suspendat 4 etape de FRH, din care 2 a ispasit deja.

Chiar dacă a obţinut doar o remiză contra lui HC Zalău, CSU Neptun Constanţa rămâne cu satisfacţia ca a mai făcut o victimă de lux din Liga Naţională de handbal feminin, după HC Dunărea Brăila şi HC Oţelul Galaţi, care, la momentul disputării partidelor, au venit pe litoral tot din postura ocupantelor poziţiei a doua a clasamentului, la fel ca şi ardelencele. Graţie punctului obţinut, CSU Neptun Constanţa a urcat o poziţie în clasament, până pe locul 7, depăşind cu un punct pe CSM Bucureşti.

“JOACA HANDBAL!” cu Neptun TV – VIDEO de la partida: CLICK AICI!

DESFASURAREA COMPLETA A PARTIDEI O AVETI PE SPORTULSALAJEAN.RO – PARTENER EUROHANDBAL IN PROMOVAREA HANDBALULUI ROMANESC: CLICK AICI!

………………………………………………….

AVANCRONICA

Vineri de la ora 18:00, în Sala Sporturilor din Constanţa, CSU Neptun întâlneşte ocupanta locului secund în Liga Naţională, HC Zalău.

Victoria mare din deplasarea de la Bacău le-a dat aripi fetelor antrenate de Florentin Pera. Vineri, în Sala Sporturilor, Universitatea Neptun Constanţa va primi vizita echipei HC Zalău şi speră să obţină din nou un rezultat mare. Statistica este de partea universitarelor; în actuala stagiune de campionat tot din postura ocupantei locului doi au venit la Constanţa, HC Dunărea Brăila şi HC Oţelul Galaţi şi de fiecare dată niciuna dintre echipe nu au reuşit să se impună pe litoral.

Din păcate pentru constănţence, Renata Ghionea s-a accidentat din nou grav în meciul de la Bacău datorita unor intrari dure ale gazdelor si se pare ca are iar probleme la piramida nazala şi nu va putea astfel evolua, contra Zalăului anunta Neptun TV. În partida din tur, ardelencele lui Gheorghe Tadici au câştigat fără niciun fel de probleme cu scorul de 34-17.

Pentru salajence punctul pierdut în etapa trecută cu CSM Ploieşti se va vedea la finalul sezonului cata importanta are, insa dupa infrangerea lui Jolidon la Roman deocamdata nu conteaza prea mult. HC Zalău are ocazia să răzbune acel semieşec chiar vineri in deplasarea de la malul mării pentru confruntarea cu fetele de la Univ.Neptun.

Pentru zălăuance, meciul de la Constanţa va fi un bun prilej de a mai juca un meci oficial înainte de partida tur cu HBC Nimes din manşa tur a sferturilor Cupei EHF. Partida va fi arbitrată de cuplul de arbitri din Bucureşti format din Barbu – Manafu. Meciul va putea fi urmărit pe postul Digi Sport, vineri, de la ora 18.00.