JOLIDON - Mihaela Tivadar & co au pierdut un meci in care erau favorite clare!

Vicecampioana României a pierdut restanța la etapa 15 cu HCM Roman, scor 23-21 (13-11).Jumatate din golurile gazdelor au fost realizate din aruncari de la 7m!

“U” Jolidon a făcut din nou pași greșiți în campionat. Deși porneau ca favorite, clujencele au cedat lupta cu HCM Roman, la capătul unui meci presărat și cu erori de arbitraj ale lui Pavel/State – Bz, cei care au gresit si etapa trecuta la Bacau – Constanta, unde Florin Pera – Univ. Neptun a sarit chiar in timpul partidei la “gatul” celor doi – VIDEO aveti pe CHAT!

“Studentele” au fost însă absolvite de vină pentru eșecul din această seară. “Jocul slab al echipei ardelene din prima repriză s-a datorat și faptului că meciul a început cu 20 de minute întârziere, pentru că s-a luat, culmea, curentul în sală. HCM Roman nu a dorit nici ca meciul să fie televizat, iar asta spune foarte multe despre modul cum au dorit să câștige această partidă. Despre arbitraj nu doresc să comentez”, a declarat pentru Citynews.ro Cosmin Sălăjan, directorul sportiv al vicecampioanei.

Prima repriză a aparținut romașcanelor, care, după ce au condus la un moment dat cu șase goluri, au intrat la vestiare cu un avantaj de două goluri, 13-11. Cea de-a doua parte a meciului a consemnat o revenire a clujencelor, care au dus meciul spre un final de foc. În ultimul minut, la scorul de 22-21 pentru HCM, Polocoșer a parat aruncarea oaspetelor, iar pe contraatac Iuganu a marcat pentru 23-21, consemînd scorul final al partidei. HC Roman sare astfel in clasament de pe pozitia de baraj la retrogradare peste Baia Mare si Ploiesti, insa maramuresencele au un meci mai putin disputat (restanta cu Dunarea Braila).

Marcatoare:

HC ROMAN: Horobeț 4 goluri, Iuganu 4, Garipova 2, Gherman 2, Stoleru 8, Agrigoroaei 3.

JOLIDON – Tivadar 7, Chintoan 7, Vădineanu 5, Paraschi 1 și Oltean 1.

Partida a contat ca restanță din etapa a 15-a a Ligii Naționale feminine de handbal, meciul dintre HCM Roman și Universitatea Jolidon Cluj jucandu-se, în sfîrșit, marți, 21 februarie, după două amînări.

Ambele reprogramări au avut loc la cererea grupării ardelene, prima oară pentru a susține, la data respectivă, jocul din Cupa Cupelor cu Dinamo Volgograd și a doua oară pentru a se odihni după oboseala cauzată de participarea în cupele europene. Firește că staff-ului tehnic de la HCM Roman i-ar fi convenit ca partida să aibă loc miercuri, 15 februarie, după întoarcerea din Rusia a Universității Cluj, dar pana la urma totul a iesit bine pentru gazde!

În următoarea rundă, “U” Jolidon va primi vizita formației SCM Craiova.

Citynews.ro