Interul Vladimir Rusia 10g cu Goppingen!

In fata unei sali arhipline (peste 1.200 spectatori), antrenorul Vlad Caba s-a tinut de cuvant si impreuna cu jucatorii sai le-au aratat fanilor si iubitorilor de sport un “JOACA HANDBAL!” adevarat pe masura adversarului din optimile Cupei EHF! In partida retur cu castigatoarea Cupei EHF de anul trecut HC Odorhei – Frisch Auf Göppingen 30-27 FINAL (20-31 tur).

GALERIE FOTO  – DRAGOS ASAFTEI, MAI JOS!

Antrenorul Vlad Caba – HC Odorhei, inaintea partidei retur cu Frisch Auf Göppingen (20-31 tur) pentru site-ul clubului szkc.ro:  “Aştept cu nerăbdare să vă aratăm că putem juca handbal! Diferenţa este mare între cele două grupari. Nu este o coincidenţă ca a cucerit Cupa EHF in ultimul an, reprezinta una dintre cele mai bune 10 formatii germane. Cu atenţie si mai putine greseli deoarece nu există nici o povară pentru noi putem castiga. Dacă vom reusi victoria, atunci vom ajunge astfel să ii bucuram pe iubitorii de sport. “

Bucuria a fost oferita astfel fanilor in fata unui adversar de mare valoare! demult nu am mai vazut o echipa romaneasca sa se bata de la egal la egal cu o forta a handbalului din Bundesliga, ceea ce HC Odorhei are meritul de fi reusit acest lucru! Intr-un proiect de valoare ca cel harghitean aceasta vicorie va fi pretuita si pusa la loc de cinste dupa ce in urma cu 6 ani, aceasta echipa abia lua fiinta. Va reamintim ca HC Odorhei a început parcursul în Cupa EHF în turul doi, si a reusit sa treaca de 2 campioane ale tarilor respective ajunse in aceasta competitie din LC. Formatia noastra a trecut de austriecii de la Fivers (28-32 şi 37-30), iar în turul trei a eliminat campioana Norvegiei, Haslum HK (39-28 şi 33-33).

Pentru echipa germană a evoluat şi Dragoş Oprea (extremă stânga, 29 de ani), care s-a născut la Bucureşti, dar joacă pentru naţionala Germaniei şi se află la Goppingen din 2001.

HC Odorhei: Orban S., Varo, Ciobanu;
Ferenczi, Mihalcea 6, Komporaly, Adomnicai 1, Rusia 10, Talas 5, Campan, Kuzmanoszki 3, Florea 4, Johannson, Chikovani 1.

FRISCH AUF: Tahirovic, Rutschmann;
Oprea 1, Thiede 3, Schöne 1, Späth 4, Mrvaljevic, Lobedank 2, Markez 3/1, Rnic 3, Schubert, Markicevic 1, Horak 9.

GALERIE FOTO  – DRAGOS ASAFTEI!