foto turdanews.net

UPDATE: 22-30 REZULTAT FINAL A FOST LIVE SCORE PE CHAT! REVENIM CU INFO SI DECLARATII!

Partida din timpul meciului din LC al Oltchimului este LIVE TEXT pe CHAT cu sprijinul TurdaNews.net. După succesul reconfortant de acasă cu U Transilvania Cluj, vicelidera Ligii Naționale merge în ”iadul” de la Turda, după caracterizarea plastică făcută de Eliodor Voica. Sport.Bacaul.ro transmite livescore partida.

Handbaliștii băcăuani au o nouă ocazie să demonstreze că pot lua puncte nu numai de pe terenurile echipelor din subsolul clasamentului. Nu va fi deloc ușor la Turda, acolo unde Știința va da piept cu revelația sezonului, o formație redutabilă pe teren propriu, unde acum trei săptămâni a învins-o pe HC Odorhei.

Tocmai fiindcă partida dintre Potaissa și Știința se anunță una echilibrată și tensionată, este curios că Federația Română de Handbal a delegat două ”no-name-uri” în arbitraj, e vorba de bucureștenii Barbu și Manafu, care tocmai le-au executat pe fetele de la CSM Bacău în deplasarea de la Ploiești anunta colaboratorul sport.bacaul.ro. Ultima dată când cei doi au arbitrat-o pe Știința Municipal Dedeman Bacău s-a lăsat cu rușine mare, în mai 2011, la Oradea.

“La Turda ne asteapta IADUL iar la Resita JIHADUL” a spus E.Voica dupa infrangerea din deplasare de la Energia Tg.Jiu in perspectiva urmatoarelor etape din LNHM.

Aşa că duminica, de la ora 18.00, va fi un meci “pe viaţă şi pe moarte”! Asta pentru că gazdele nu vor să cedeze punctele de pe teren propriu, în timp ce ocupanta locului 2 în Liga Naţională nici nu-şi poate închipui că ar pleca de la Turda fără punctele puse în joc. Pentru a-şi atinge obiectivul, oficialii clubului fac apel la suporterii turdeni să umple din nou sala la refuz, aşa cum s-a întâmplat şi la ultimele jocuri, şi să-şi încurajeze echipa pe toată durata partidei anunta si colaboratorul turdanews.net care va transmite LIVE TEXT partida.

JOACA HANDBAL! cu sport.bacaul.ro si turdanews.net colaboratori in promovarea handbalului romanesc.