WordPress database error: [Unknown column 'stadium' in 'field list']
SELECT `title`, `website`, `coach`, `stadium`, `logo`, `home`, `group`, `roster`, `profile`, `points_plus`, `points_minus`, `points2_plus`, `points2_minus`, `add_points`, `done_matches`, `won_matches`, `draw_matches`, `lost_matches`, `diff`, `league_id`, `id`, `season`, `rank`, `status`, `custom` FROM wp_leaguemanager_teams WHERE `league_id` = '6' AND `season` = '2012-2013' ORDER BY `rank` ASC

WordPress database error: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `league_id` = '6' AND `season` = '2012-2013' AND `final` = '' AND `match_day` = '16' ORDER BY `date` ASC LIMIT 0,10

UPDATE: REZULTATELE ETAPEI MAI JOS!

Partida de azi de la Brasov este transmisa de Digi Sport 1 Direct! Derbyul campionatului dintre Jolidon si Oltchim a foast amanat pentru luna aprilie! iar partida de la Braila a fost AMANATA! Partida de la Bacau este foarte importanta pentru evitarea retrogradarii, iar sport.bacaul.ro va tine la curent cu evolutia partidei de acolo!

Tot cel mai bun blog de sport din Bacau anunta “Lovitură de teatru în Liga Națională de handbal feminin”. Federația Română de Handbal a luat act de faptul că, la partida dintre Corona Brașov și CSM Bacău, din cadrul etapei a IX-a, echipa gazdă a înscris pe raportul de joc mai multe junioare decât prevedea regulamentul. În consecință, meciul a fost omologat cu scorul de 10-0 pentru formația băcăuană, în timp ce gruparea brașoveană a fost penalizată cu un punct în afară de retragerea punctelor câștigate atunci pe teren. În jocul disputat la Brașov pe 14 ianuarie 2012, gazdele obținuseră victoria cu 34-25. In legatura cu partida din aceasta etapa, clubul CSM Bacău a trimis la FRH o adresă prin care comunică situația creată datorita caderilor masive de zapada pe acoperisul Salii Sporturilor și solicită acceptarea ca variantă de rezervă, pentru partida de campionat de sâmbătă cu Univ. Neptun Constanța, a sălii ”Orizont” din oras. O decizie finala privind locul de disputare a partidei se va lua sambata la ora 12:00!

PROGRAMUL COMPLET AL ETAPEI 16 DIN LNHF SI CUPLURILE DELEGATE DE CATRE FRH, ESTE URMATORUL (Rezultatele la terminarea partidelor tot aici iar pe site veti avea clasamentul actualizat):

*REZULTATELE dupa terminarea partidelor le puteti vedea tot aici, impreuna cu cel mai rapid si complet CLASAMENT pentru LNHF – ACTUALIZAT!

“JOACA HANDBAL!” CU LNHF! DOAR PE EUROHANDBAL.RO IUBITORII DE HANDBAL SI PARIORII, POT CONSULTA ARHIVA CU PROGRAMUL, ARBITRII DELEGATI, REZULTATELE DAR SI CELE MAI COMPLETE CLASAMENTE (detaliate pe Acasa, Deplasare, General) – TOATE ACESTEA DIN ULTIMELE 2 EDITII ALE CAMPIONATULUI! SI IN ACEST SEZON PUTETI ACCESA TOT DIN MENIUL VERTICAL STANGA, PROGRAMUL PE ETAPE SAU PE FIECARE ECHIPA IN PARTE – COMPLET SI INDIVIDUAL!