UPDATE: Echipa masculină de handbal CS Caraş-Severin a învins joi, 16 februarie, în Sala Polivalentă din Reşiţa, pe Dinamo Municipal Călăraşi cu 24-22 (14-10), într-un meci din etapa a 16-a a Ligii Naţionale. In weekend carasenii vor juca dubla din Challenge Cup – ambele partide in deplasare!

AUDIO – Declaratii antrenori OMER si BOTA la Conferinta de presa! Evolutia scorului minut cu minut in Raportul de joc (FOTO) – atasat!

Echipa din Caraş-Severin s-a aflat în majoritatea meciului în avantaj. Cele două reprize au fost total diferite. În partea a doua a partidei evoluţia a fost una foarte bună şi utilă, mai ales pentru echipa gazdă. S-a remarcat portarul Cristian Ionescu, de la CS Caraş-Severin, care a avut şase intervenţii salutare. În partida de joi, Sebastian Pârvan a revenit în echipă, după o accidentare de câteva luni, şi a evoluat aproape tot meciul. Prof. Aihan Omer a utilizat aproape toţi jucătorii, pe lângă cei consacraţi introducându-i în teren şi pe cei tineri.

În clasament, pe primul loc se află HCM Constanţa, 30 puncte, urmată de Ştiinţa Municipal Bacău, 24 p, HC Odorhei şi CS Caraş-Severin, ambele cu câte 19 p. Jucătorii echipei CS Caraş-Severin vor pleca în noaptea de joi spre vineri (la ora 3.00) spre Timişoara, de unde, dimineaţă, la 7.30, vor decola de pe Aeroportul Internaţional “Traian Vuia” spre Italia, pentru meciul din optimile de finală ale Cupei Challenge, cu echipa SSV Bozen. Cele două jocuri sunt programate în 18 şi 19 februarie, de la ora 20, în localitatea italiană Bolzano, conform înţelegerii dintre oficialii celor două cluburi. În ceea ce priveşte lotul, nu vor face deplasarea Florin Ciubotariu şi Eremia Pârâianu, a declarat Aihan Omer.

AUDIO – DECLARATIE AIHAN OMER

[media id=154 width=160 height=70]

AUDIO – DECLARATIE SEBASTIAN BOTA

[media id=155 width=160 height=70]

Au evoluat formaţiile:
CS Caraş-Severin: Cristian Antonaru (portar), Cristian Ionescu (portar), Mihai Rohozneanu (6), Cosmin Grigoraş (4), Florin Ciubotariu (4), Eremia Pârâianu (3), Ilie Vaidasigan (2), Adrian Petrea (2), Florin Cuciula (1), Adrian Tucanu (1), Roland Czari (1), Tiberiu Popovici, Sebastian Pârvan, Pavel Grozăvescu. Prezenţi la teren: Alexandru Vulpe, Nicuşor Negru. Antrenori: Aihan Omer, Gligore Czari.
Dinamo Municipal Călăraşi: Emilian Marocico (portar), Paul Botaş (portar),  Mihai Cojocea (6), Cătălin Băluţ (5), Iulian Stamate (3), Marius Vasile (3), Dorin Purcărea (3), Cosmin Capotă (1), Mircea Săulescu (1), Alexandru Dedu, Mihai Rona. Prezenţi la teren: Petru Drenceanu, Sorin Cîrstea, Alexandru Savin, Cosmin Dumitru, Ştefan Ionel. Antrenori: Sebastian Bota, Ionel Ene.

“JOACA HANDBAL!” cu Radio Romania Resita – partener eurohandbal.ro in promovarea handbalului romanesc.

———————————

AVANCRONICA

Suporterii echipei masculine de handbal CS Caraş Severin sunt aşteptaţi joi, 16 februarie în Sala Polivalentă din Reşiţa, pentru un nou spectacol al favoriţilor în meciul cu una dintre revelaţiile actualului sezon, Dinamo Municipal Călăraşi. Programată iniţial pentru miercuri, întâlnirea din etapa a 16-a a Ligii Naţionale se va disputa joi, 16 februarie, de la ora 17, în Sala Polivalentă din Reşiţa. Întrucât oaspeţii au întâmpinat probleme de transport din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, meciul a fost reprogramat de comun acord.

„Aşteptăm cu nerăbdare acest joc în faţa propriilor suporteri, pe care îi aşteptăm să vină în număr mare la sală să ne susţină, să fie al optulea jucător” a spus antrenorul formaţiei din Caraş-Severin, prof. Aihan Omer. “Am pregătit cu mare atenţie acest joc, noi ştim posibilităţile acestui adversar. Dinamo este o echipă imprevizibilă, care a reuşit nişte rezultate bune, de aceea noi trebuie să fim foarte atenţi. Legat de lot, Ciubotariu s-a mişcat bine la antrenament şi sperăm să fie mâine în lotul echipei. Voi încerca să îl menajez, să nu-l bag tot meciul, pentru că ne mai aşteaptă o dublă în Italia. Suntem foarte conectaţi la miza jocului şi vrem să arătăm publicului spectator că suntem o echipă care acasă şi în deplasare joacă handbal pentru victorie.“

În meciul tur dintre Dinamo şi CS Caraş-Severin, victoria a revenit celor de la Dinamo, cu 33-28. În clasament, CS Caraş-Severin ocupă locul 6, cu 17 puncte, iar Dinamo Municipal Călăraşi este pe locul 7, cu 16 puncte.

*Miercuri, 15 februarie, într-o partidă restanţă din etapa a 15-a, Universitatea Bucovina Suceava a învins pe Potaissa Turda, cu 37-34.

“JOACA HANDBAL!” cu Radio Romania Resita – partener eurohandbal.ro in promovarea handbalului romanesc.