Galacticele pe facebook

LIVE TEXT in timp real pe CHAT-ul eurohandbal.ro impreuna cu Simona GOGIRLA si cu Liviu PARASCHIV, in etapa 2 din LIGA CAMPIONILOR! Comentati in timp real impreuna cu noi pe CHAT partida si puneti intrebari invitatilor!

METZ HANDBALL Metropole in partida cu Buducnost 27-29 (14-15): Portari: Leynaud (13 aparate), Glauser – Jucatoare de camp: Mendy (6g/12a), Kanto (3/4), Zaadi, Prudhomme (2/8), Limal, Broch (1/2), Ringayen (1/3), Andryushina (3/6), N’go Leyi , Csaki, Ognjenovic (4/7), Luciano (2/3), Liscevic (5/5). Antrenor : Sébastien Gardillou
Eliminari 2” : Andryushina (18), Andryushina (33), Kanto (42).

Antrenamentul de vineri al lui Oltchim Rm. Vâlcea a fost întrerupt după ce Oanei Manea (26 de ani) i s-a făcut rău pe teren. Handbalista, care a acuzat o puternică senzaţie de ameţeală, a fost transportată de urgenţă la spital, unde a fost supusă unor investigaţii complete, iar medicii au sfătuit- o să nu facă efort timp de câteva zile. În consecinţă, Oana Manea are şanse mici să fie folosită în meciul de astăzi cu Metz.

OUTSIDER IN ROMANIA! Asa titreaza site-ul campioanei Frantei inaintea meciului de la Valcea. “Intensitatea buna cu care am jucat in duelul cu Buducnost trebuie sa o mentinem si in fata Oltchimului care este construita pe scheletul Nationalei Romania – Chirila, Vizitiu si Ardean Elisei, spun oaspetii partidei de diseara.