Fostul secund a lui Voina la Nationala feminina (singurul antrenor care a avut puterea sa refuze tricolorii la propunere venita din partea Comisiei Tehnice a FRH), a acceptat invitatia noastra inainte de plecarea spre Germania, sa discute despre aceste 2 jocuri istorice pentru formatia harghiteana in turul 4 al Cupei EHF! Formatia noastra a plecat spre prima mansa din Cluj, vineri dimineata, cu speranta ca va face un joc cat mai bun in fata unei echipe extrem de puternice la care evolueaza si romanul Dragos Oprea!

Frisch Auf Göppingen – HC Odorhei va fi sambata ora 20:30 – LIVE TEXT pe site-ul clubului nostru szkc.ro, fiind arbitrata de  Ivan Cacador (POR)  POR  Eurico Nicolau (POR)

Antrenorul Velimir Petkovic al echipei germane a afirmat pentru site-ul oficial al clubului, dupa studiul video al formatiei noastre, ca jucatorii sai vor va avea doua jocuri dificile.

Legat de aceasta partida, pot sa va spun faptul ca suntem in turul 4 al EHF este deja pt noi, o performanta foarte buna si acesti pasi fac parte din proiectul mai amplu, demarat acum 6 ani de catre omul care sustine integral aceasta echipa – dl Attila Verestoy! Faptul ca pana a ajunge aici, am eliminat 2 echipe campioane ale tarilor respective – Fivers Viena (AUT) in tur 2 respectiv Haslum (NOR) in tur 3, este pentru un club relativ tanar cum este HCO si pentru un orasul Odorhei, o mare mandrie!

Acum putem sa jucam la un asemenea nivel si sa fim vazuti in Europa! Desigur ca acum acest lucru ne obliga sa avem o comportare pe masura adversarului (Goppingen) – o echipa de mare valoare, detinatoarea trofeului Cupei EHF si actualmente locul 9 in Bundesliga. Pe langa cerintele de ordin tehnico-tactic, voi avea o cerinta de ordin mental la echipa mea: sa nu joace cu complexe ci dimportiva, sa fie cat se poate de increzatori in posibilitatile lor individuale si colective!; Daca vom juca astfel incat sa fim multumiti de propria noastra evolutie, inseamna ca ne-am facut datoria si sper ca asta sa insemne si un rezultat pozitiv pentru retur!” – ne-a declarat in exclusivitate Vlad Caba inainte de plecarea spre Germania.

Dragos Oprea (1,90 m)- adversar lui HCO

“Nimeni nu ar trebui să subestimeze adversarul şi handbalul românesc. Noi nu suntem în prezent, favoriti în aceste două jocuri pentru că sunt în căutarea unei stabilitati din cauza problemelor noastre din acest sezon” a precizat antrenorul Velimir Petkovic – Frisch Auf Göppingenpe site-ul clubului german. Oficialul a atras atentia ca echipa sa trebuie sa joace bine tactic si disciplinat facand apel si la suporteri sa vina la sala, formatia avand nevoie de sprijinul lor.

Formatia noastra a plecat vineri de la Cluj la München si apoi Stuttgart, apoi vor ajunge cu autocarul dupa un drum de 30 km pana la Göppingen. Vlad Caba are probleme medicale in sanul lotului: “Il avem pe Orban Levente accidentat, cu leziune de ligamente! Acesta va fi operat in curand. Oricum avem un lot restrans …vom putea alinia doar 14 jucatori dintre care 3 portari!” ne-a transmis in incheiere antrenorul lui HC Odorhei.

HC Odorhei joaca sambata de la ora 20:30 in prima mansa a turului 4 din Cupa EHF la Goppingen (GER)