Toma Laurentiu (capitan HCM) - sfideaza gravitatia cu Flensburg in LC 2010/11! Unde am fost si ce-am ajuns!

HCM CONSTANTA – WISLA PLOCK 19-34 (12-15)!!! 15 meciuri 15 victorii in LN Handbal masculin = Infrangere la 15 goluri diferenta pe propriul teren in LC! Produs original marca a jucatorilor din “Nationala” Romaniei in fata “titratei” Wisla Plock! Partida a fost LIVE TEXT in timp real pe CHAT – vedeti evolutia comentariilor pe parcursul celor 60 minute ale jocului – acolo (Arhiva lui)! VIDEO – Declaratii C-tin Stefan si Laurentiu Toma dupa partida, mai jos!

UPDATE: DECLARATIE INCENDIARA A LUI NICUSOR CONSTANTINESCU LA SFARSITUL PARTIDEI – MAI JOS!

Cronica: Nimic, nimic, nimic… In final … tot nimic! Pacat de sustinatorii de-a dreptul minunati ai echipei din Constanta, care au fost in stare sa le croiasca drum atat prin viata cat si prin zapada acestor baietasi. Carora in schimb, nu le mai pasa de nimic, nici macar de numele lor, ce sa mai vorbim de imaginea clubului care ii plateste bine sau de imaginea Romaniei in Europa handbalistica! Pacat de eforturile si de investitiile lor, pacat, pacat… Ne asteapta dezamagiri din ce in ce mai mari in acest sport, daca nu se intervine din partea ANS – comenteaza vizitatorii nostrii!

In etapa a 7-a din Grupele LC…am uitat ce am vrut sa spun?! Nu imi amintesc cronica chiar daca acum am facut-o, deoarece nu cred ca are vreun precedent in istoria noastra handbalistica recenta. Nici nu are vreun rost! Aaaa! Gata…Sub paleta larga a discutiilor din timpul partidei intre noi “fraiericii” care urmarim handbalul, redam urmatoarele: “DATI INAPOI BANII PRIMITI PE BILETE!”; Raspunsul: “Ar fi cel mai bun lucru al hcm- ului din ultimul timp!”; “Nu ar mai trebui difuzate meciurile hcm ului, ca intra Digi in faliment cu audienta negativa!”; “Cum o fi pt spectatori sa dai 25 ron sa vezi niste ratati..bine exagerez cu ratati..ca totusi ei sunt varful handb romanesc..dar..totusi”; “Eurohandbal..si siteul tau?…ai o sarcina dificila sa vorbesti despre ceva(handbal romanesc) care nu exista..cu exceptii..”; “Ganditi-va ca pe teren se afla Nationala masculina a Romaniei in acest moment care a inscris 12 goluri cu o echipa din POL – min.44”; , etc, etc.

DECLARATII CHIAR “HAIOASE” LA SFARSIT, OFERITE DE CAPITANUL TOMA SI ANTRENORUL STEFAN (Care au avut macar simtul responsabilitatii si au venit sa decalare ceva dupa un astfel de meci): “Am jucat bine in prima repriza, insa in a doua specific romanesc am inceput sa jucam individual…” a spus Toma pentru Digi Sport.

TOMA LAURENTIU – Capitan HCM – CLICK AICI pentru Declaratie VIDEO la Digi Sport!

C-TIN STEFAN – Antrenor HCM – CLICK AICI pentru Declaratie VIDEO la Digi Sport!

DECLARATIE INCENDIARA A PRESEDINTELUI NICUSOR CONSTANTINESCU LA SFARSITUL PARTIDEI: “HCM Constanta a pierdut rusinos! Fara determinare, fara demnitate, fara caracter, fara barbatie, fara dorinta de revansa. Caracterizez intreaga echipa cu: LASITATE! Aparare zero, atac zero, poarta zero! Ma gandesc serios daca mai finantez aceasta echipa!” a spus acesta pentru televiziunea locala constanteana – Neptun TV!

Handbalul romanesc trebuia demult sa aleaga calea spre “Dreapta” in handbalul european, sefii au ales calea spre “stanga”, cum de altfel trebuia demult sa scoatem “Capul”in lume, macar datorita talentului, insa nu s-a putut de “gâtu”-l nostru scund, ancorat de-a pururi de sistemul functional si corporal deficitar. DEDUcem ca organizarea handbalului sub imaginea noului LPH, se poate sa fie un pic cam tarziu aprobata si gandita, pentru simplul fapt ca el este deja neputincios, intr-un somn adanc – dupa nationala cazuta in lumea a patra si cluburile o iau vertiginos la vale! Treziti-va! Nu mai exista nici mandrie, nu mai exista nimic, nimic …