Portarul campioanei României la handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea, Luminiţa Huţupan Dinu, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, că are încredere în forţa echipei de a obţine victoria cu Metz Handball, în cea de-a doua partidă din grupa a 2-a principală a Ligii Campionilor.

Oltchim Rm.Valcea – Metz Handball Metropole e duminica ora 18:00 LIVE TEXT in timp real pe CHAT-ul eurohandbal.ro impreuna cu Simona GOGIRLA si cu Liviu PARASCHIV, in etapa 2 din LIGA CAMPIONILOR! Comentati in timp real impreuna cu noi acolo pe CHAT partida!

Revenită în poarta Oltchimului după aproape trei ani de la retragerea oficială, Luminiţa Huţupan Dinu a reuşit un meci excelent în urmă cu cinci zile, pe terenul lui Krim Ljubljana. Victoria cu scorul de 31-25, dar mai ales intervenţiile reuşite ale Luminiţei şi moralul dat coechipierelor, i-au adus laude la finalul partidei. Portarul Oltchimului rămâne însă cu picioarele pe pământ, chiar dacă prestaţia sa din Slovenia a făcut înconjurul Europei.

“Cu victoria de la Krim nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Deja se vorbea de semifinale, dar trebuie să luăm totul pe rând. Vine abia al doilea meci din grupă, cu Metz, la noi acasă, o echipă care nu e de dat la o parte. Am studiat caseta meciului cu Buducnost, am făcut deja analiza meciului, la fel cum am făcut şi cu Krim. Rusoaica Andriuşina este cea mai periculoasă, le face tot jocul. Au jucătoare înalte şi o apărare solidă, o echipă destul de puternică, ce nu trebuie subestimată” , a declarat Huţupan, cu trei zile înaintea confruntării cu Metz.

Revenirea Luminiţei Huţupan între buturile Oltchimului a reaprins speranţa în câştigarea Ligii Campionilor, la Vâlcea. Portăriţa de legendă a României inspiră încredere în vestiar, mai ales într-un sezon critic pentru existenţa clubului din Râmnicu-Vâlcea.

Mai multe declaraţii de la Oltchim, în materialul VIDEO – următor: CLICK AICI!

Petre Berbecaru, preşedinte Oltchim: “Nu mă sperie Metz-ul, dar trebuie neapărat să jucăm foarte serios. Să nu uităm că Metz-ul înseamnă 75% din naţionala Franţei.” a spus acesta pentru postul care transmite partida – Digi Sport 1.