Mai sunt doar 10 zile pana la reluarea ligii I masculine bet-at-home.com.Noul nostru colaborator www.arenabanateana.ro ne transmite ultimele detalii cu privire la echipele de handbal din zona Banatului.

Echipa masculină de handbal UCM Reşiţa a învins miercuri pe Politehnica Municipal Timişoara, cu scorul de 33-28 (16-12), într-o partidă de verificare desfăşurată la Sala Polivalentă din Reşiţa. Antrenorii Aihan Omer şi Gligore Czari au rulat lotul de jucători utilizat în dubla cu Proleter Zrenjanin, de la finele săptămânii trecute, mai puţin extrema dreaptă Sebastian Pârvan. UCM Reşiţa şi Poli Municipal Timişoara se vor întâlni din nou duminică, 24 ianuarie, de la ora 11.30, la Sala Constantin Jude din municipiul de pe Bega, la turneul internaţional la care vor mai participa Steaua Roşie Belgrad şi Pick Szeged.

„Pentru noi, Timişoara a fost un adversar redutabil, care ne-a solicitat la maxim, a spus antrenorul Aihan Omer. În continuare resimţim lipsa unui pivot de meserie şi jocul devine destul de complicat în momentul în care nu ai un jucător specializat pe acest post. Dar astăzi am câştigat, asta este important. A fost o verificare utilă şi sper ca relaţiile noastre cu Poli să fie în continuare bune, să jucăm cât mai multe meciuri de pregătire. Sunt mulţumit de jocul formaţiei noastre. Adversarul de astăzi, repet, a fost unul redutabil, mai bun decât Proleter Zrenjanin. Sâmbătă şi duminică, altele vor fi datele problemei, pentru că atât Pick Szeged cât şi Steaua Roşie Belgrad sunt echipe de valoare ridicată şi vrem să arătăm acolo că UCMR-ul este pe plan ascendent în pregătire şi pe o linie de formă sportivă bună, în perspectiva meciurilor din campionat. La turneul internaţional de la Timişoara, din 23 şi 24 ianuarie, sperăm să avem tot lotul. Se vor integra de mâine (joi, 21 ianuarie – n.r.) şi cei patru internaţionali, Irimescu, Rohozneanu, Fenici şi Ciubotariu. În privinţa lui Pârâianu sperăm să fie apt pentru meciul din prima etapă, de la Bacău. Posibil ca la turneul de la Timişoara să reintre şi Pârvan, pentru că accidentarea sa nu este aşa gravă. De asemenea, sperăm să-l recuperăm pe Adi Petrea, după accidentarea din meciul de azi.“

„A fost un joc util pentru noi şi în mare proporţie şi reuşit. Am rulat şi de această dată tot lotul. Mă bucur că am revenit la Reşiţa, unde am fost primiţi bine. Sperăm să reluăm relaţia cu Reşiţa, în ideea de a face cât mai multe jocuri de pregătire, pentru că Timişoara este aproape. Pregătirea este una bună, dar avem doi-trei accidentaţi care sperăm să se refacă până la începutul returului, pe care dorim să-l abordăm în plenitudinea forţelor şi cu sănătate maximă toată lumea“, a spus antrenorul formaţiei Poli Municipal Timişoara, Sabin Dacău.

UCM Reşiţa – Poli Municipal Timişoara 33-28 (16-12)

20 ianuarie 2010, Sala Polivalentă din Reşiţa; spectatori: 60.

Au arbitrat Daniel Lupu şi Adrian Lupşa, ambii din Reşiţa.

UCM Reşiţa: Damjanovic, Antonaru, Ionescu – Pasic (8), Petrea (5), Butulija (4), Tucanu (4), Grozăvescu (3), Vaidasigan (3), Pancu (2), Stan (2), Vulpe (2).

Poli Municipal: Vass, Tcaciuc – David (4), Spahic (4), Cotinghiu (4), Papuc (3), Macovei (3), Andrjasevic (3), Mirkovic (2), Galan (2), Sofian, Sărăndan, Ursu.

www.arenabanateana.ro – Sursa ta zilnică de informaţii. Sport din Banat.
Joaca handbal!” cu handbalul banatean si www.arenabanateana.ro