Adomnicai in imagine incercand sa inscrie in poarta celor din Caras.

Într-o partidă în devans din etapa a 15-a a Ligii Naţionale masculine de handbal, vicecampioana HC Odorhei a trecut mai clar decat o arata scorul, de HC Caras Severin cu 28-26 (18-12).Elevii lui Aihan Omer au fost conduşi în permanenţă pe tabela de marcaj, semnalul de trezire al oaspetilor s-a produs abia în ultimul sfert de oră. Insa Odorheiul lui Caba a gestionat bine finalul partidei chiar daca a inscris doar de 2 ori in ultimele 12 minute.

Frisch Auf Göppingen – HC Odorhei va fi sambata ora 20:30 – LIVE TEXT pe site-ul clubului nostru szkc.ro, fiind arbitrata de Ivan Cacador (POR)   Eurico Nicolau (POR)

Harghitenii au inceput foarte concentrati si motivati aceasta partida incercand sa joace nemtesete inaintea partidei cu Goppingen din EHF Cup. Apararea pusa foarte bine la punct au facut ca diferenta sa creasca treptat in favoarea lor pe parcursul primei parti avand in Rusia si Kuzmanoski principalele atuuri. Carasenii s-au descurcat greu in atac si de la 8-5 (17′) scorul a devenit 15-9 (28′), diferenta mentinandu-se si la PAUZA (18-12).

Jocul a decurs echilibrat in a doua parte, insa cărăşenii au profitat din plin de relaxarea prematură a gazdelor care, în minutul 48, conduceau cu 26-19. A urmat o perioadă de secetă prelungită pentru Odorhei, dar

HC Odorhei joaca sambata de la ora 20:30 in prima mansa a turului 4 din Cupa EHF la Goppingen (GER)

prolifică pentru handbaliştii cărăşeni care au înscris gol după gol, până la 26-24, în minutul 53, moment în care antrenorul Vlad Caba a solicitat exact la timp Time Out-ul de echipa.

Situaţia nu s-a schimbat prea mult, Odorheiul a ratat în continuare, însă nici cărăşenii nu au fost inspiraţi. S-a încheiat 28-26 pentru Handbal Club Odorhei, care se desprinde pe locul 3, lăsând la două puncte în spate pe Energia Pandurii Târgu Jiu şi CS Caraş-Severin, perdantele de miercuri (echipa din Târgu Jiu a fost învinsă la Timişoara cu 32-28).

PRINCIPALII MARCATORI IN ACEASTA PARTIDA:

HC Odorhei: Rusia 7, Kuzmanoszki 5, Tálas 3.

CS Caraş-Severin: Petrea 6, Ciubotariu 4, Vaidasigan 3, Pîrîianu 3.

HC Odorhei a facut un joc bun inaintea meciului din Germania cu Goppingen in Cupa EHF (sambata ora 20:30).

Următorul meci al cărăşenilor va fi miercuri, 15 februarie, de la ora 17, la Sala Polivalentă din Reşiţa, cu Dinamo Municipal Călăraşi.