Ioan Stan - inter dreapta la Poli a regasit pofta de gol cu 15 goluri inscrise la Ploiesti!

UPDATE: Poli – Energia 32-28 FINAL!
HCM Politehnica va primi miercuri vizita celor de la Pandurii Târgu Jiu. Handbaliștii timișoreni speră să își mai treacă două puncte în cont, după cele obținute sâmbătă, la Plopeni, în compania nou-promovatei CSM Ploiești.
Sîmbătă au spart gheaţa în deplasare, începînd returul cu o victorie, iar acum, miercuri, îşi pot reînoda şirul succeselor acasă, întrerupte doar de campioana HCM Constanţa. Şi, ca la Ploieşti, e vorba de o revanşă, după ce Pandurii se impuneau aici, la ultima vizită pe Bega, în 23 aprilie 2011, cu 35-32. Handbaliştii polişti atacă jocul în devans de miercuri (ora 17), din etapa a XV-a, cu cîte două antrenamente tehnico-tactice pe zi, atît luni cît şi marţi, şi cu speranţa că buletinul medical după ultima sesiune de pregătire, de marţi după-amiază, îi va da pe cei 2-3 jucători puţin răciţi apţi pentru vizita unor gorjeni aflaţi înaintea unui joc din cupele europene, Cupa Cupelor.

Nedeljko Vuckovic speră ca victoria de la Plopeni, prima în deplasare din acest sezon, să fi declanșat declicul necesar la echipă. Miercuri, elevii săi vor avea parte de o nouă partidă dificilă, din care trebuie să scoată maximum posibil, pentru a forța revenirea în plutonul primelor 8 echipe. „Pandurii e o echipă foarte bună. Duminică am început recuperarea după jocul de la Ploiești și vizionarea adversarului. Trebuie să fim foarte atenți. Dacă vom fi concentrați, am putea obține două puncte”, a declarat „Vucko”.

Partida de miercuri va fi și un veritabil duel al „bomberilor”. La Târgu Jiu evoluează golgheterul Ligii Naționale, Darius Lucian Apolzan, cel care a punctat până acum de 98 de ori. Gazdele se laudă însă cu Neluțu Stan, cel care a urcat pe 5 în ierarhia golgheterilor primei ligi, după răsunătoarea performanță de la Plopeni, unde a marcat nu mai puțin de 15 goluri anunta presa locala timisoreana prin banatsport.ro

Energia vine pe Bega de pe locul 4, cu cinci puncte în plus şi tot atîtea locuri mai sus decît poliştii. Poli și Pandurii s-au confruntat și înaintea reluării campionatului, în cadrul turneului organizat de formația alb-violetă. Cele două echipe au remizat atunci, scor 26-26.

Partida HCM Poli Timișoara – Pandurii Târgu Jiu va avea loc miercuri, de la ora 17.00, la sala „Constantin Jude”.