“JOACA HANDBAL!” va fi cuvantul de ordine in orasul lui Brâncusi sambata seara! Ceea ce un a reusit nici un alt sport din localitate o reuseste handbalul. In a doua participare consecutiva din cupele europene, dupa FC Porto, la Tg Jiu vine Benfica! Prin eurohandbal.ro veti avea toate informatiile de la aceasta partida! 

STATI APROAPE DE NOI! Incepand cu ora 17:15, Eurohandbal.ro va introduce in atmosfera si va aduce toate informatiile de la prima mansa contand pentru turul 4 al Cupei Cupelor dintre Energia Lignitul Pandurii Tg.Jiu – Sport Lisboa e Benfica, ce se disputa sambata seara de la ora 18:00! Galerii foto (inca de la incalzire), Transmisie LIVE TEXT in timp real, dar si Declaratiile de la Conferinta de Presa de dupa partida, le aveti tot LIVE TEXT pe CHAT, urmate de inregistrari audio – video.

Spectacolul trebuie sa primeze la un astfel de meci, astfel ca organizatorii s-au gandit cum sa creeze atmosfera propice unui astfel de eveniment! Pe langa vocea lui Calin Stoleru – crainicul inconfundabil al salii si echipei gorjene, care te implica activ in show, formatia gazda a facut apel prin intermediul site-ului propriu csenergia.ro, la spectatorii care vor veni la acest joc important pentru istoria clubului, ca acestia sa fie costumati pe cat posibil, in culorile clubului: rosu si albastru.

Echipa noastra are moral bun in perspectiva partidei de Cupa Cupelor, la care tanarul antrenor Liviu Andries, a marturisit ca se gandeste si il pregateste de aproape doua saptamani. Formatia gorjeana a facut cel mai bun meci al sezonului vineri si a reusit sa invinga intr-un final incendiar pe Stiinta Bacau, singura echipa care reusise sa tina trena campioanei HCM Constanta dupa desfasurarea turului cometitiei interne, in partida contand pentru etapa 14. Inclestarea si daruirea dusa impotriva unei forte in devenire in handbalul masculin romanesc (Aceasta a strans la echipa a doua a clubului nationala Moldovei de tineret care evolueaza de 4 ani impreuna) a lasat insa urmari in randul jucatorilor gorjeni. Dupa ce interul Paius a si jucat cu probleme la umar, un alt coechipier – Ciprian Sandru, s-a accidentat serios in minutul 13 al meciului si are sanse mici sa evolueze in aceasta confruntare europeana. In acest fel, apararea gazda a fost stoarsa in partea a doua a confruntarii cu moldovenii, dupa ce Valentin Popescu a fost si el scos din joc, in urma cartonasului rosu acordat de arbitrii Pavel/State in finalul primei parti, iar gorjenii nu au timp sa respire prea mult, deoarece vor disputa miercuri in devans la etapa 15 incepand cu ora 17:00 si partida cu Univ. Poli. Municipal Timisoara (UPDATE – pierduta cu 28-32).

Sport Lisboa e Benfica (denumirea oficiala a clubului) vine la Tg.Jiu de pe pozitia a 4-a a campionatului intern, cu 42 puncte acumulate situandu-se in spatele lui FC Porto, Águas Santas si Sporting CP primele 3 clasate, la 5 puncte de prima pozitie si este o echipa care joaca specific, mult pe faza a doua si contraatac. Echipa portugheza a trecut in turul anterior de formatia muntenegreana HC Lovcen cu 25-21 (deplasare) si 26-14. Formatia noastra a trecut in turul 3 de Palamano Noci (ITA) cu 25-26(14-11) si 37-28 (19-11).

Sasa Pandzic (BIH)  BIH  Boris Satordzija (BIH) sunt arbitrii bosniaci ai partidei, observator delegat fiind grecul GRE  Efstratios Kyriakoulias.

“A revenit Păiuş, s-a văzut şi intrarea lui Dan Ilieş. Una peste alta, suntem bucuroşi. Pregătirea fizică, la ce joc a fost, a fost compensată de atitudine, am avut mai multă atitudine, ceea ce ne-a lipsit cu Suceava. Dacă pui suflet şi vrei, treci peste multe deficienţe”, a concluzionat dupa cel mai bun joc din actuala editie cu Stiinta, in perspectiva meciului cu Benfica, fostul jucator reprezentativ al gorjenilor – actualmente antrenor, dl.Liviu Andrieş. Si conducerea prin vocea Presedintelui Gore Popescu este multumita de evolutia formatiei si spera la o bucurie oferita gorjenilor sambata seara.

Pretul unui bilet la aceasta partida este de 15 lei. La acest meci sunt valabile acreditarile de presa, abonamentele si invitatiile cu loc.

Pentru spectacolul de la Tg Jiu stati alaturi de noi. Eurohandbal.ro va aduce LIVE TEXT in timp real pe CHAT, incepand cu ora 17:15 – detalii despre atmosfera, FOTO inca de la iesirea la incalzire a echipelor dar si de la cele 2 reprize, urmand ca la incheierea partidei sa va prezentam VIDEO inregistrat.

Energia Tg.Jiu a ajuns in Cupa Cupelor dupa ce a reusit sa dispute Finala Cupei Romaniei 2011 cu actuala Campioana - HCM Constanta.