Mihaela-Chereches- extrema, omul partidei pe postul de centru cu CSM Buc, a fost si cu Deva principalul om al gazdelor!

ALTA ATITUDINE LA BACAUANCE DUPA ESECUL CU BAIA MARE! CETATE SE AFUNDA SI ARE PROBLEME! PARTIDA A FOST LIVE TEXT PE CHAT SUB LOGO-UL SPORT.BACAUL.RO! DECLARATII AUDIO: GABRIEL ARMANU – antrenor CSM Bacau, AMALIA BUSUIOCEANU – nou venita golgetera a LNHF la CSM Bacau, MIHAELA CHERECHES – jucatoarea meciului, ION MATASARU – Antrenor Cetate Deva – MAI JOS!

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

CSM Bacău a spart gheața sâmbătă pe teren propriu, împotriva celor de la Cetate Deva, anunta colegii nostrii de la sport.bacaul.ro! Formatia gazda obține primele puncte din acest an, la capătul unui meci câștigat mult mai ușor decât o arată scorul final. Băcăuanele au izbutit o primă repriză foarte bună, pe fondul unei defensive extrem de atente și agresive, golgetera Cartaș fiind foarte bine blocată în primele 21 de minute, în care nu înscrisese decât un gol. Odată desprinse pe tabelă, gazdele au cam uitat de vedeta adversă, care s-a dezlănțuit în repriza a doua, însă n-a putut evita înfrângerea. Antrenorul băimărean Buceschi spunea miercuri că foarte curând Amelia Busuioceanu își va arăta adevărata valoare și a avut dreptate. Noua jucătoare a CSM-ului a făcut un joc mult mai bun decât la debut, și-a dirijat colegele cu brio, a oferit numeroase pase de gol și marcat 5 goluri, toate din acțiune!

Golgetera gazdelor a fost Mihaela Cherecheș, extrema stângă băcăuană valorificând toate contraatacurile în care s-a aflat la finalizare și având un procentaj de 100% la aruncările de la 7 metri. De asemenea, spre deosebire de partida de acum trei zile, poarta băcăuană a funcționat, banca tehnică surprinzând cu titularizarea Cristinei Sîntămărean, a cărei evoluție a ridicat de multe ori sala în picioare.

Ucraineanca Parhomenko a plătit tribut evoluției șterse de miercuri și a stat pe bancă timp de 60 de minute. Trebuie spus că CSM Bacău avea un avantaj de 10 goluri în minutul 48 însă, pe fondul relaxării tipic românești, a înscris doar două goluri în ultimele 12 minute. De asemenea, în evaluarea corectă a acestei victorii trebuie luat în calcul și faptul că formația din Deva a fost cea mai slabă care a vizitat Bacăul în acest sezon, bazându-se practic pe două jucătoare, Cartaș și Toth, în timp ce portărițele au fost practic de decor.

DECLARATII AUDIO:

GABRIEL ARMANU – antrenor CSM Bacau: [media id=144 width=160 height=70]

”Pentru noi a fost un meci de a fi sau a nu fi în Liga Națională. Fetele au înțeles că trebuie să se dăruiască în totalitate și numai așa ne vom putea îndeplini obiectivul de a scăpa de retrogradare.”

AMALIA BUSUIOCEANU – nou venita la CSM Bacau: [media id=145 width=160 height=70]

”Ceea ce se întâmplă la această echipă nu mi se pare normal, să schimbi antrenorul astfel sau să faci rocadă. O echipă omogenă nu se face nici în 5 luni, nici într-un an, abia de la un an în sus, dar dacă aici nu se înțelege, asta e, mergem mai departe și vom vedea. … Victoria de azi i-o dedic doamnei Manea.”

MIHAELA CHERECHES – jucatoarea meciului: [media id=146 width=160 height=70]

“Meciul cu Baia Mare a fost un duș rece pentru noi și sper ca de-acum când jucăm cel mai prost să o facem cum am jucat astăzi. Vom merge cu încredere la Ploiești, acolo unde sper să facem un meci bun.”

ION MATASARU – Antrenor Cetate Deva: [media id=147 width=160 height=70]

”N-a fost vorba doar de oboseală, ci și de faptul că am jucat meci după meci, am jucat miercuri la Brașov, cu trei zile mai înainte acasă cu CSM București, astăzi aici, am avut jocuri foarte grele”

Evoluția scorului: 3-2 (6), 8-3 (12), 11-4 (20), 16-7 (26), 18-10 (pauză), 21-12 (34), 25-15 (42), 29-19 (48), 31-28 (final).

CSM Bacău: Sîntămărean (12 interv.), Croitoru (5 interv.) – Cherecheș 11, Busuioceanu 5, Lazăr 5, Simion 5, Shutska 3, Toma 1, Szabo 1, Krumova, Matei, Ciucă. Antrenori: Gabriel Armanu și Gabriela Manea.

Cetate Deva: Poenaru (3 interv.), Ghilă (2 interv.) – Cartaș 13, Toth 6, Șovar 3, Bardac 3, Chitacu 2, Ghidoarcă 1, Muntean, Stângu. Antrenor: Ion Mătăsaru.