AU RAMAS CUMVA GJEDING/HANSEN ASA, CA IN POZA? 🙂

Apelul lui AIHAN Omer a fost respins!

Fostul selectioner al echipei nationale ramane suspendat pentru 5 ani din toate competitiile internationale. Decizia este definitiva!

Astfel, s-a mentinut decizia de suspendare data in 06.08.2009 de Tribunalul de Arbitraj Sportiv a EHF, data in urma scandalului iscat de cei doi arbitrii danezi Gjeding/ Hansen – care au mentionat la aproximativ 6 luni dupa partida cu Muntenegru – de calificare la CM Croatia, ca fostul vicepresedinte al FRH – Petru Paleu si selectionerul Romaniei de atunci – Aihan Omer, au incercat sa ii mituiasca pentru ca nationala noastra sa se califice la turneul final.

Intre timp, fostul vice-presedinte al FRH – Petru Paleu si-a dat demisia din functie si a inceput sa atace conducerea actuala a FRH. In ciuda lucrurilor bune facute pentru handbalul romanesc – in trecut, decizia dansului de a face orice ca nationala masculina sa se califice la un turneu final, asa cum a declarat inaintea acelui meci cu Muntenegru, a ramas o pata negativa. Putem spune ca, urmare a calificarii nationalei masculine a Romaniei la CM Croatia, a insemnat de fapt, descalificarea nationalei feminine a Romaniei de la CM China!!!, de catre cei 2 arbitrii danezi Gjeding/Hansen. OARE,  AU RAMAS CUMVA GJEDING/HANSEN ASA CA IN POZA? dupa meciul Romaniei cu Muntenegru, de au marcat in asa hal tot anul handbalistic 2009?

Baietii nostrii sunt la 2 meciuri de o a doua calificare consecutiva la un CM, fapt ce ar demonstra valoarea lor pentru a participa la turnee finale si a spala imaginea creata handbalului masculin, in anul 2009. Valoare au si au avut si atunci, cand s-au calificat pentru prima data, dupa 15 ani la un turneu final, cel din Croatia 2009. pentru ca EHF-ul a analizat meciul de la Oradea si au spus ca nu a fost vorba de nici un ajutor, iar calificarea corecta. Ramane insa tentativa de mituire! iar dl Paleu nu mai este…A ramas doar Aihan Omer! Va conduce el 5 ani din tribuna, meciurile UCM Resita, in cupe?!