JOLIDON - Atacul nostru s-a lovit de un zid rusesc bine pus la punct cu Dinamo Volgograd!

“U” Jolidon – Volgograd 24-29. Ardelencele au pierdut clar inca din turul optimilor de finala ale Cupei Cupelor. Pidpalova & co au facut legea la Cluj sambata seara.

GALERIE FOTO DE LA PARTIDA TRANSMISA DE AJH CLUJ (40 imagini) – CLICK AICI!!

In fata a 1.500 suporteri care au vazut un spectacol agreabil, clujencele s-au luptat cat au putut cu o echipa formata din multe vedete, insa s-au lovit la propriu de “marele zid” rusesc, format din jucătoare de peste 1,85 metri. Între acestea s-a detaşat “Antonovul” Anastasia Pidpalova (fostă jucătoare la Oltchim), o sportivă de 1,92 metri şi cu o alonjă de 2 metri, care a blocat fără probleme incursiunile gazdelor pe linia de 6 metri. Dinamo Volgograd a demonstrat din plin că este de fapt o formaţie de Liga Campionilor.

Anastasia Pidpalova, după terminarea partidei: “La începutul meciului nu ne-a ieşit apărarea, dar apoi am schimbat sistemul şi cred că ne-am descurcat…”

[media id=141 width=480 height=210]

Antrenorul Gheorghe Covaciu: “Am făcut faţă abia în prima parte. S-a văzut că am dat peste o echipă puternică, mai ales în faza de apărare. Am rezistat primele 15 minute…”

[media id=142 width=480 height=210]

Mihaela Tivadar: “S-a văzut că a fost greu cu o echipa asa puternica. Insa cu putina atentie in aparare puteam fi mai aproape de ele la final…”

[media id=143 width=480 height=210]

Sursa: oradestiri.ro