ZAPADAAA! A aparut un nou joc pe facebook - "Ghici unde e masina mea?" (FOTO - Parcare din Focsani!)

DOUA PARTIDE DIN LIGA NATIONALA MASCULINA SI UNA DIN CEA FEMININA NU S-AU PUTUT DESFASURA IN ACEST WEEK-END DATORITA CADERILOR MASIVE DE ZAPADA! AVETI PE SITE REZULTATELE SI CLASAMENTUL ACTUALIZAT DUPA INCOMPLETA ETAPA NR.14.

LNHF – CSM Bucureşti – CSU Neptun Constanţa (amânat, urmează a fi reprogramat)

Datorită condiţiilor meteo nefavorabile şi având în vedere atenţionările de cod galben făcute de către autorităţi, conducerea CSU Neptun Constanţa a solicitat Federaţiei Române de Handbal amânarea meciului dintre CSM Bucureşti şi CSU Neptun Constanţa, programat sâmbătă, de la ora 12.30, în Sala Giuleşti din capitală. “Ne-am fi dorit să jucăm, dar nu puteam risca siguranţa jucătoarelor, mai ales că atenţionarea meteo este valabilă până duminică şi riscam să rămânem înzăpeziţi pe drum”, a declarat antrenorul Florentin Pera. Solicitarea grupării constănţene a fost acceptată de către FRH, urmând ca meciul să fie reprogramat de îndată de vremea va permite deplasarea echipei de la malul mării. “Dacă prognoza meteo se păstrează, luni ar trebui să fie posibilă deplasarea către Bucureşti, iar marţi am putea juca. Evident, federaţia va discuta şi cu cei din conducerea clubului bucureştean şi se va ajunge la un acord convenabil pentru toată lumea”, a declarat, la rândul său, directorul executiv al Neptunului, Paul Alexe conform csuneptunconstanta.blogspot.com.

LNHM – CSM Bucureşti – CS Caraş Severin (amânat, urmează a fi reprogramat)

Meciul dintre CSM Bucureşti şi CS Caraş-Severin, din prima etapă a returului Ligii Naţionale masculine de handbal, programat iniţial pentru duminică, 5 februarie, de la ora 11, la Sala Lucian Grigorescu din Capitală, a fost amânat la solicitarea grupării bănăţene. Având în vedere condiţiile meteo nefavorabile din ţară şi posibilitatea ca mai multe drumuri naţionale să fie închise, i-a determinat pe oficialii formaţiei CS Caraş-Severin să solicite Federaţiei Române de Handbal amânarea acestui joc, a precizat antrenorul Aihan Omer pentru colegii de la Radio Reşiţa.

LNHM – Potaissa Turda  – Dinamo Mun. Calarasi (a fost si el amânat, urmează a fi reprogramat)

Programat pentru duminica seara la ora 20:00 pentru a fi transmis si la TV, meciul de handbal masculin dintre cele doua formatii a fost amanat din cauza conditiilor meteo nefavorabile! Echipa Dinamo Calarasi neputand face deplasarea la Turda in actualele conditii. Este posibil ca acest meci sa fie reprogramat pentru data de marti 7 februarie 2012 – anunta gruparea turdeana prin intermediul site-ului sau oficial.