DEBUT PERFECT PENTRU OLTCHIM IN MAIN ROUND-UL LIGII CAMPIONILOR! “HUTUPAN APARAAA!” A REVENIT PE BUZELE NOASTRE.

Ideea noastra de a comenta cu Liviu Paraschiv, chiar in timpul meciului, evolutia formatiei noastre campioane la duelul cu Krim din Slovenia, a fost promovata de clubul valcean pe site-ul oficial!

PREMIERA EXCLUSIVA EUROHANDBAL.RO PENTRU VIZITATORII NOSTRII IMPREUNA CU LIVIU PARASCHIV – CARE A TRANSMIS DE LA INCEPUT CA APARAREA MAI AVANSATA VA CASTIGA PARTIDA! APARAREA NOASTRA A BLOCAT-O PERFECT PE GOLGETERA LIGII CAMPIONILOR DE PANA ACUM – PENEZIC (KRIM LJIUBLJANA), SI CU UN FINAL DE PRIMA REPRIZA FOARTE BUN, COMPLETAT DE UN INCEPUT AL REPRIZEI 2 LA FEL, CAMPIOANA NOASTRA IA O OPTIUNE SERIOASA SPRE SEMIFINALE!

CU VICTORII PE TEREN PROPRIU, CAMPIOANA NOASTRA INTRA IN PRIMELE 4 DIN EUROPA!

VIDEO – Finalul partidei din Slovenia (Sursa Digi Sport)CLICK AICI!

Dupa un sfert de ceas ceva mai echilibrat, formatia lui Radu Voina si-a impus punctul de vedere, gratie unei superioritati evidente: Oltchim a avut 16-13 la pauza. Handbalistele din Vâlcea s-au desprins după pauză la şase goluri, Krim nereuşind să se apropie la mai puţin de trei goluri. Poarta Oltchimului a fost apărată pe toată durata partidei de Luminiţa Huţupan (40 de ani), cu excepţia a două aruncări de la 7 metri ale gazdelor, atunci când a fost înlocuită de Knezovici şi Tolnai.
Au evoluat echipele:
Krim: Jelena Grubisic – Gorica Acimovic (9 goluri), Kristina Bille Hansen (2), Iris Gubernic, Alja Jankovic (2), Tamara Mavsar (2), Andrea Penezic (4), Kristina Franic (3), Andrea Seric, Liudmila Bodnieva (2), Barbara Lazovic (1), Maja Son, Alja Koren. Antrenor: Toni Tislej.
Oltchim: Luminiţa Dinu, Sanela Knezovic, Talida Tolnai – Iulia Managarova (1 gol), Adriana Nechita (2), Aurelia Brădeanu, Oana Chirilă (5), Marija Jovanovic (3), Oana Manea (4), Patricia Vizitiu (3), Yeliz Özel (8), Valentina Ardean Elisei (5). Antrenor: Radu Voina.

Următorul meci al Oltchimului în grupa a doua principală va avea loc pe 12 februarie, în Sala Sporturilor “Traian”, cu Metz Handball.

Programul lui Oltchim in grupa principala din LC:

Krim – Oltchim 25-31
Oltchim – Metz (12 februarie)
Oltchim – Buducnost (19 februarie)
Metz – Oltchim (26 februarie)
Oltchim – Krim (4 martie)
Oltchim – Buducnost (11 martie).