VIDEO – DECLARATII ale antrenorului Gheorghe Covaciu şi ale capitanului Mihaela Tivadar!

Colegii de la Asoc. Jud. Handbal CLUJ – probabil cea mai bine organizata din Romania, va transmite FOTO EXCLUSIV inca de la IESIREA LA INCALZIRE a echipelor Jolidon – Dinamo, de astazi din Cupa Cupelor aici pe eurohandbal.ro!!

Clujencele întâlnesc “naţionala” Rusiei – Dinamo Volgograd, echipa care a câştigat marţi meciul de campionat cu cealalta forta a campionatului formatia Zvezda Zvenigorod, scor 32-23! Partida e IN DIRECT pe Digi Sport 2 dar si pe TVR 2. Vedeti mai jos ce a declarat – Directorul executiv COSMIN SALAJAN pentru eurohandbal.ro!

Handbalistele de la “U” Jolidon se află în faţa celui mai important meci european din ultimii ani. Ele vor întâlni sâmbătă, în optimile de finală ale Cupei Cupelor, puternica formaţie Dinamo Volgograd, practic o “selecţionată” a campioanei mondiale, Rusia.

Delegaţia rusoaicelor a ajuns la Cluj joi după-amiază, iar vineri a urmat sa efectueze un antrenament oficial. Preţul unui bilet este de 10 lei, iar elevii şi studenţii au reducere de 50%. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 17, şi va fi transmis de DigiSport dar si de TVR 2. Returul de la Volgograd va avea loc în 11 februarie.Jucătoarele antrenate de Gheorghe Covaciu sunt conştiente că pornesc cu şansa a doua. Pentru comparaţie, bugetul lui Dinamo Volgograd este de 6 ori mai mare decât cel al clubului clujean. Obiectivul fetelor de la “U” este să câştige măcar meciul de pe teren propriu, motiv pentru care le cer iubitorilor de handbal să le susţină sâmbătă, de la ora 17, în Sala Sporturilor “Horia Demian”.

Directorul executiv COSMIN SALAJAN – JOLIDON CLUJ pentru eurohandbal.ro: “Partida cu rusoaicele este una foarte grea, insa vom face totul sa scoatem doua rezultate bune“. Partida din optimile de finala, in 04.02.2012 ora 17:00. Arbitri:Rakytina/Tkchuk (UKR), Delegat EHF: Vizitiu (MDA). “Liga Profesionista este un pas inainte in dezvoltarea handbalului romanesc si ne bucura ca se fac demersuri pentru ca acest sport sa fie unul dintre cele mai performante sporturi de echipa din Romania” a completat oficialul de la Jolidon cu privire la organizarea handbalului romanesc intr-o forma de viitor.

[media id=131 width=480 height=210]

sursa: oradecluj.oradestiri.ro