WordPress database error: [Unknown column 'stadium' in 'field list']
SELECT `title`, `website`, `coach`, `stadium`, `logo`, `home`, `group`, `roster`, `profile`, `points_plus`, `points_minus`, `points2_plus`, `points2_minus`, `add_points`, `done_matches`, `won_matches`, `draw_matches`, `lost_matches`, `diff`, `league_id`, `id`, `season`, `rank`, `status`, `custom` FROM wp_leaguemanager_teams WHERE `league_id` = '6' AND `season` = '2012-2013' ORDER BY `rank` ASC

WordPress database error: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `league_id` = '6' AND `season` = '2012-2013' AND `final` = '' AND `match_day` = '14' ORDER BY `date` ASC LIMIT 0,10

Eliza Buceschi de 2 ori MVP la CE tineret Olanda 11 - noua PERLA a handbalului feminin la doar 18 ani (apartine de clubul de juniori Extrem Baia Mare)

UPDATE: REZULTATELE ETAPEI INCOMPLETE – MAI JOS! PE SITE CLASAMENT ACTUALIZAT! 

Derby-ul pentru evitarea retrogradarii de la Bacau este LIVE TEXT pe CHAT-ul eurohandbal.ro! Nu este transmisa la TV nici o partida din aceasta etapa.

Astazi incep partidele din returul LN Handbal feminin cu partida de la Zalau. Oltchim si Jolidon vor disputa partidele din aceasta etapa marti si miercuri, datorita debutului in Liga Campionilor la Ljubliana – in cazul campioanelor si datorita meciului cu Dinamo Volgograd – al vicecampioanelor!

“JOACA HANDBAL!” CU LNHF! DOAR PE EUROHANDBAL.RO IUBITORII DE HANDBAL SI PARIORII, POT CONSULTA ARHIVA CU PROGRAMUL, ARBITRII DELEGATI, REZULTATELE DAR SI CELE MAI COMPLETE CLASAMENTE (detaliate pe Acasa, Deplasare, General) – TOATE ACESTEA DIN ULTIMELE 2 EDITII ALE CAMPIONATULUI! SI IN ACEST SEZON PUTETI ACCESA TOT DIN MENIUL VERTICAL STANGA, PROGRAMUL PE ETAPE SAU PE FIECARE ECHIPA IN PARTE – COMPLET SI INDIVIDUAL!

PROGRAMUL COMPLET AL ETAPEI 14 DIN LNHF SI CUPLURILE DELEGATE DE CATRE FRH, ESTE URMATORUL (Rezultatele la terminarea partidelor tot aici iar pe site veti avea clasamentul actualizat):

După înfrângerea categorică de miercuri cu HCM Baia Mare, handbalistele de la CSM Bacău trebuie să strângă rândurile fiindcă sâmbătă le așteaptă un nou meci important. Debutul returului Ligii Naționale la handbal feminin aduce la Bacău echipa de deasupra băcăuancelor, CSM Cetate Deva, într-un meci de care pe care. În cele șase deplasări de până acum, echipa din Deva a obținut un singur egal, la Roman, pierzând toate celelalte cinci meciuri. De altfel, oaspetele de sâmbătă se bazează practic pe o singură jucătoare, golgetera Florentina Cartaș, care a înscris 99 de goluri, adică aproape o treime din golurile echipei sale. Gazdele speră că ”episodul Buceschi” nu se va repeta și sâmbătă dimineață. E cât se poate de clar că de anihilarea Florentinei Cartaș (care în tur a înscris 10 goluri) va depinde obținerea unui rezultat favorabil, așa cum e de așteptat ca poarta băcăuană să nu repete prestația mai mult decât modestă de miercuri, cand bacauancele au pierdut cu o echipa care se zbatea si ea in zona retrogradarii si care a luat astfel o gura mare de oxigen.

*REZULTATELE dupa terminarea partidelor le puteti vedea tot aici, impreuna cu cel mai rapid si complet CLASAMENT pentru LNHF – ACTUALIZAT!