DEBUTUL IN MAIN ROUND-UL LIGII CAMPIONILOR – Grupa Principala 2, este sambata in 04.02.2012, ora 19:00: RK Krim Mercator (SLO) – Oltchim Rm. Valcea e DIRECT pe DIGI SPORT 1. Arbitri: Leszczynski/ Piechota (POL); Delegat EHF: Berthold (AUT). Vedeti mai jos ce a declarat antrenorul slovencelor Tone Tiselj, despre intalnirea cu Oltchim!

Antrenor reprezentativ pentru handbalul brasovean unde a activat la clubul Tractorul si echipele de acolo – peste 20 ani, experimentatul antrenor Liviu Paraschiv, fost oficial chiar al Oltchimului, vicecampion national si Finalist de Challenge Cup cu Remin Deva, va comenta impreuna cu dumneavoastra spectacolul de debut al Galacticelor in Grupele principale ale Ligii Campionilor!

LIVE TEXT in TIMP REAL pe CHAT-ul eurohandbal.ro acesta va incerca sa raspunda la intrebarile voastre si va incerca sa desluseasca pentru noi cu o parere deosebit de profesionista, lucruri pe care nici unul dintre noi nu le stapanim atat de bine: tactica care se schimba pe parcursul celor 60 minute si este folosita de cele doua echipe, felul in care isi pun acestea in valoare punctele forte si care sunt masurile luate pentru a ascunde fata de adversar punctele mai slabe. Din realizarile carierei sale extraordinare mentionam si urmatoarele: Campion al tarii cu Minaur Baia Mare! de 2 ori vicecampion national cu Fibrex Savinesti, semifinalist Challenge Cup cu HCM Roman, antrenor al echipelor Dunarea Braila si Otelul Galati – cu care a ocupat la finalurile de sezon loc de cupa europeana, etc! Desi chiar dansul ne-a rugat sa nu trecem toate aceste realizari de exceptie in handbal, deoarece “NU prea imi place sa vorbesc despre mine…ci mai mult sa fac!” am considerat ca aceasta scurta prezentare ne va arata imaginea exacta pe care o are inca o valoare a handbalului romanesc – care este Liviu Paraschiv! “Imi este greu sa stau departe de handbal!” ne-a marturisit atrenorul – actualmente in pauza cu antrenoratul, demonstrand inca o data ca microbul handbalului dainuie pe veci. “O sa incerc sa tin pasul cu voi pe CHAT cat pot de bine! Imi face placere sa fiu alaturi de proiectul vostru” a incheiat “emeritul” antrenor!  

TOATE ACESTEA CHIAR IN TIMPUL PARTIDEI DIN SLOVENIA! VOM INTRA CU INTREBARI SI O SCURTA PREZENTARE A PARTIDEI INCEPAND CU ORA 18:25-30! AVETI MAI JOS DETALIILE PRIVIND ULTIMELE 4 INTALNIRI DIRECTE INTRE KRIM SI OLTCHIM ASA CUM SUNT PREZENTATE DE FANII GALACTICELOR PE FACEBOOK!

Liviu Paraschiv la carma lui Remin Deva - fosta castigatoare si finalista a Challenge Cup - formatie care nu mai exista intre timp!

Antrenorul echipei de handbal feminin Krim Ljubljana, Tone Tiselj, a declarat, joi, că Oltchim Râmnicu Vâlcea este favorită în meciul de debut din grupa principală a Ligii Campionilor, informează site-ul oficial al federaţiei europene.

Privind cu realism, cele două favorite ale grupei noastre sunt Buducnost şi Oltchim. Viziunea lor pe termen lung a însemnat multă muncă, timp şi bani în câţiva ani, deci pun aceste cluburi înaintea noastră. În sportul din prezent este imposibil să obţii mari performanţe peste noapte. Oricum, vom arăta adversarei noastre de sâmbătă forţa echipei Krim şi vom încerca să le surprindem, iar pentru asta avem nevoie de suportul fanilor noştri loiali“, a spus Tiselj.

Dueluri directe Oltchim Rm Valcea - Krim Ljubliana cu 4 Rapoarte de joc