WordPress database error: [Unknown column 'stadium' in 'field list']
SELECT `title`, `website`, `coach`, `stadium`, `logo`, `home`, `group`, `roster`, `profile`, `points_plus`, `points_minus`, `points2_plus`, `points2_minus`, `add_points`, `done_matches`, `won_matches`, `draw_matches`, `lost_matches`, `diff`, `league_id`, `id`, `season`, `rank`, `status`, `custom` FROM wp_leaguemanager_teams WHERE `league_id` = '2' AND `season` = '2012' ORDER BY `rank` ASC

WordPress database error: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `league_id` = '2' AND `season` = '2012' AND `final` = '' AND `match_day` = '14' ORDER BY `date` ASC LIMIT 0,10

Ciprian Sandru - Energia Tg Jiu

UPDATE 2: REZULTATELE ETAPEI INCOMPLETE – MAI JOS! PE SITE CLASAMENT ACTUALIZAT!

UPDATE: ENERGIA TG.JIU – STIINTA BACAU 31-29 SCOR FINAL, a fost LIVE TEXT in timp real doar pe CHAT-ul eurohandbal.ro! Vedeti desfasurarea completa a partidei acolo! Dragomir – portarul gazdelor omul partidei! Andries castiga duelul cu selectionerul Voica, pregatind meciul excelent! Revenim cu informatii…

ENERGIA: Apolzan 9, Păiuș 5, Asoltanei 5, Ilieș 4, Mazilu 3, A. Popescu 3, Mocanu 1, Șandru 1.

STIINTA: Ghiță 8, Dospinescu 5, Bondar 4, Kurilenko 3, Gurkovsky 2, Rotaru 2, B. Voica 2, Iancu 1, Ramba 1, Păunică 1.

ENERGIA TG JIU – STIINTA BACAU este LIVE TEXT in timp REAL pe CHAT-ul eurohandbal.ro, in prima partida a etapei, vineri de la ora 18:00! SUSPICIUNI ASUPRA ARBITRILOR PAVEL/STATE, ALIMENTATE DE 6 VICTORII DIN 7 PARTIDE ALE BACAULUI CU EI LA CENTRU, DIN CARE ULTIMELE 2 CHIAR CU ENERGIA? ORELE DE START SI PROGRAM COMPLET ETAPA 14 SI ARBITRII DELEGATI – MAI JOS!

Partidele de duminica de la Bucuresti (CSM) si de la Turda sunt in direct pe Digi Sport!

(Rezultatele tot aici dupa desfasurarea partidelor – impreuna cu ierarhia actualizata).

Ciprian Sandru – Energia, unul dintre produsele de viitor pentru handbalul romanesc, format la CNOE Sighisoara, a prefatat pentru eurohandbal.ro una dintre cele mai interesante partide ale etapei, foarte importanta pentru ambele grupari. “Paius are niste probleme cu umarul, insa va juca!  Adversarul are o aparare foarte buna si contraatac la fel – acestea fiind punctele lor forte. Daca vom reusi sa nu vindem prea multe mingi eu zic ca o sa fie bine pentru formatia noastra” a declarat tanarul jucator al formatiei gorjene.

Este o partida interesanta si din punctul de vedere al bancilor tehnice, unde se dueleaza doi din antrenorii noului val in handbalul romanesc. Daca Voica a fost deja propus la Nationala Romaniei de Comisia Tehnica a FRH, despre oficialul gazda Andries (fost jucator emblematic al formatiei gorjene) se spune ca face unele dintre cele mai complexe si bine structurate antrenamente din Liga I masculina, reusind sa revitalizeze o formatie gestionata prost si cu buget mare de fostul selectioner Stanga! Oficialul gazda vrea sa demonstreze ca oricand ii poate lua locul contracandidatului de azi de pe banca moldovenilor, in pregatirea unui joc! O partida importanta pentru Andries care pregateste deja echipa si pentru prima mansa cu Benfica Lisabona, din Cupa Cupelor – programata saptamana viitoare pe teren propriu!

Face antrenamente foarte ok dar cel mai important este ca stie sa ne tina mereu impreuna, ceea ce este foarte important pentru grup” a incheiat Ciprian Sandru pentru eurohandbal.ro, cu prezentarea antrenorului echipei sale.

DELEGARE FOARTE CIUDATA! CU ARBITRII PAVEL/STATE LA CENTRU, BACAUANII AU CASTIGAT ULTIMELE 6 PARTIDE DIN 7 DAR SI ULTIMELE 2 INTALNIRI DIRECTE CU ENERGIA! IMPARTIALITATE SPUNEM NOI, INSA VORBELE CIRCULA… 

Se spera in decizii echidistante si unitare ale arbitrilor Pavel si State - aici la Trofeul Carpati, aratand taman in directii opuse! (Pavel la poarta )

Intalnirile directe le sunt favorabile oaspetilor cu 2-3 in ultimele 2 sezoane, iar FRH a gasit de cuviinta sa delege la aceasta partida, exact  aceeasi arbitrii Pavel / State din Buzau! Cei care au oficiat si la ultimele 2 confruntari pierdute de Energia chiar in fata Bacaului! Fapt ce a creat nemultumire clara in randul formatiei gazda! Scorul a fost 33-30 pentru bacauani, in prima etapa a campionatului in curs, cu cei 2 la centru. Energia a castigat ambele partide in 2009-2010 cu 30-29, iar Stiinta in 2010-2011 cu 30-29 (deplasare) si 32-26!

Suspiciunile planeaza astfel asupra acestei intalniri si alimenteaza faptul ca Stiinta nu va pleca invinsa nici de data aceasta! Mai mult se discuta ca in ciuda unui joc bun al gazdelor, rezultatul de egalitate e maxim din ceea ce se poate obtine de trupa gorjeana! Alura de fosti mari internationali ar trebui insa, sa fie primordiala  in randul celor 2 fluierasi – aflati aproape de finalul carierei (Dl. Pavel Vasile avand chiar legatura de rudenie cu Presedintele CCA- Valter Dancescu si nu isi permite sa il faca de ras);  si nu apropierea de echipa oaspete, asa cum se vede atat din delegarile FRH cat si din distanta mica intre Buzau si Bacau! Prestatia acestora in cadrul partidei va arata insa, in ce parte a baricadei se vor afla: cea de care noi nu ne indoim, sau de aceea parte, a zvonerilor  – parte alimentata ce-i drept si de FRH cu aceasta delegare la care recurge repetat! Insa trebuie sa dam dreptate gazdelor: cui i-ar convenii sa vada o astfel de statistica inaintea unui meci important atat pentru clasament cat si pentru partidele de saptamana viitoare din cupele europene (Partida de la Tg Jiu cu Benfica – va fi transmisa exclusiv LIVE TEXT pe eurohandbal.ro, urmata de VIDEO INREGISTRAT)

“JOACA HANDBAL!” CU LN HANDBAL MASCULIN! DOAR PE EUROHANDBAL.RO IUBITORII JOCULUI CU MINGEA MICA SI PARIORII, POT CONSULTA ARHIVA CU PROGRAMUL, ARBITRII DELEGATI, REZULTATELE INREGISTRATE, DAR SI CELE MAI COMPLETE CLASAMENTE (detaliate pe Acasa, Deplasare, General), DIN ULTIMELE 2 EDITII ALE CAMPIONATULUI! SI IN ACEST SEZON PUTETI ACCESA PROGRAMUL, TOT DIN MENIUL VERTICAL STANGA, CU OPTIUNILE PE ETAPE, SAU PE ECHIPA – COMPLET SI INDIVIDUAL!

ORELE DE START SI PROGRAM COMPLET ETAPA 14 SI ARBITRII DELEGATI (Rezultatele tot aici dupa desfasurarea partidelor – impreuna cu ierarhia actualizata):

*REZULTATELE dupa terminarea partidelor le puteti vedea tot aici impreuna cu Clasamentul cel mai complet pentru LNHM – ACTUALIZAT!