APLAUZE PENTRU FETE LA UN NOU START IN LC! Vizitiu, Ozel si Chirila de la dreapta la stanga - principalele marcatoare ale Oltchimului in LC

“O noua pierdere pentru echipa” spune Presedintele Petre Berbecaru! Interul Adina Meirosu este apta pentru prima partida din Liga Campionilor dupa operatia suferita dupa incheierea Campionatului Mondial, insa Extrema formaţiei chimiste a suferit o ruptură parţială a tendonului lui Ahile şi va fi din nou aptă pentru o activitatea sportivă susţinută abia în luna aprilie a acestui an! Campioana va avea 60 fani in tribune la Ljubliana!

KRIM MERCATOR LJUBLJANA – OLTCHIM RM. VALCEA, sambata 4.02.12 ora 19:00, ÎN DIRECT LA DIGI SPORT 1. Comentati doar cu eurohandbal.ro LIVE TEXT in timp real pe CHAT partida!

Adina Meiroşu şi Ramona Farcău au avut de suferit de pe urma Campionatului Mondial din Brazilia. Cele două jucătoare ale Oltchim-ului au avut nevoie de o perioadă mai lungă de pauză după turneul final din America de Sud. Ambele au acuzat probleme medicale.

Adina Meiroşu a suferit chiar o intervenţie chirurgicală, însă a reuşit să se recupereze destul de rapid, astfel că acum şi-a reluat deja antrenamentele cu gruparea vâlceană. Pe ea se va putea miza de acum înainte atât pe meciurile din campionatul intern, cât şi pe cele din Liga Campionilor. Nu în aceeaşi situaţie se găseşte Ramona Farcău, pe care o ţine pe margine din nou o afecţiune la nivelul tendonului lui Ahile. Conducerea chimistă a primit un raport medical de la o clinică din Bucureşti, acolo unde se recuperează jucătoarea, în care este specificat faptul că Farcău are nevoie de trei luni pentru a fi din nou aptă pentru o activitate sportivă susţinută. „Meiroşu a intrat în pregătirea normală a echipei, în timp ce Farcău se află încă în plină perioadă de recuperare. În ceea ce o priveşte pe Ramona, pe 18 ianuarie am primit un raport medical. Ni s-a spus că jucătoarea a suferit o ruptură parţială de tendon tibial posterior drept şi că acum urmează un program de recuperare, la clinica din Bucureşti, cu magnetoterapie, laser terapie, ultrasonoterapie, limfodrenaj, gimnastică activă şi hidroterapie. În acest raport medical se specifică faptul că jucătoarea va fi aptă pentru pregătirea sportivă după trei luni de la debutul bolii. Iar boala a debutat pe 4 ianuarie. Deci Farcău va reveni în aprilie. Din păcate, este o nouă pierdere pentru echipă în disputele din Champions League, din grupele principale ale competiţiei şi chiar de la echipa naţională, dar, din fericire, în opinia mea, nu ştiu dacă şi a antrenorului, postul de extremă dreapta este foarte bine acoperit şi fără Ramona. Deocamdată, sunt într-o formă bună şi îşi doresc foarte mult să obţină rezultate pozitive şi Ada Nechita, şi Iulia Managarova. Alte posturi sunt un pic mai deficitare, pe care nu avem cum să le suplinim”, ne-a spus Petre Berbecaru, preşedintele clubului chimist.

Membrii grupării Brigada Zăvoi au reuşit să obţină sprijin din partea sponsorului Digi Sport pentru a însoţi echipa vâlceană la primul meci din acest an, din grupele principale ale Champions League. În Slovenia vor merge aproximativ 60 de suporteri înfocaţi ai Oltchim-ului, care vor parcurge cei peste 1000 de kilometri până la Ljubljana. incepand de vineri, 3 februarie.

Sursa: arenavalceana.ro