UNGARIA, SLOVENIA si POLONIA performerele primei zi a competitiei. Puteti urmarii LIVE toata competitia, pe internet cu 18 euro! Aveti detaliile mai jos. Arbitrii romani Dinu-Din, reprezentantii nostrii la competitie au arbitrat SPANIA – Cehia.

UNGARIA – FRANTA 29-29!, SLOVENIA – SUEDIA 27-25! si POLONIA – GERMANIA 27-25!

Peste 3.000 de suporteri maghiari, au sustinut echipa lor in prima confruntare la acest CE si cea mai grea, datorita faptului ca intalneau campioana en-titre. A fost un meci tare, cu realizari spectaculoase, in care echipa tarii noastre vecine, a fost foarte aproape de victorie si de o mare surpriza la acest start al turneului final. Maghiarii au jucat cu dezinvoltura si cu 5 minute inainte de final, conduceau cu 29-25. Experienta antrenorului francez – Claude Onesta si a jucatorilor sai, au intors insa rezultatul si au obtinut in extremis un rezultat de egalitate, Karabatic marcand golul care le aduce 1 punct. Ungaria a mai avut o sansa sa isi apropie victoria, dar pierzand atacul au oferit 10 secunde francezilor, care puteau sa isi apropie o victorie aproape nesperata. Cititi mai jos un articol scris de Emilian Voicu pentru site-ul dedicat competitiei din Austria, care surprinde foarte bine, momentele importante ale jocului:

http://www.ehf-euro.com/Singe-News.511.0.html?&tx_ttnews[tt_news]=2855&cHash=482684fc78

Un rezultat extraordinar, a obtinut in prima zi, echipa Sloveniei. Aceasta a intors senzational, rezultatul inregistrat la pauza, in meciul cu Suedia, tinand cont de valoarea echipelor si experienta jucatorilor suedezi, precum si a competitiei in general. Era 13-7 dupa primele 30 minute pentru scandinavi. Doua reprize de reveniri spectaculoase ale slovenilor, i-au facut sa intre in joc si anuntau un final dramatic pentru punctele puse in joc. De la 18-12 in min.37, la 18-16 in min 41 si de la 21-18 min 45 la 21-20 min.50, au fost minutele si golurile pentru o revenire spectaculoasa. Acestia au reusit egalarea suedezilor in min.55 dupa o cursa formidabila. iar moralul era acum de partea lor. 3 goluri marcate in ultimele 3 minute, de ZVIZEJ 2g si Spiler 1g, au zadarnicit eforturile lui DODER, K. ANDERSON si KARLSSON de a obtine un rezultat pozitiv.

In aceiasi grupa, Polonia incepe sa isi arate suprematia asupra Germaniei, campionat in care joaca aproape toti polonezii. Au condus in permanenta pe tabela, cu 2-3 goluri si au obtinut o victorie importanta.

Astfel ca in grupa C, dupa prima zi, s-au instalat contrar asteptarilor Slovenia si Polonia, Suedia si Germania ramanand fara nici un punct.

URMARITI CE AUSTRIA 2010 pe site-ul destinat competitiei, la adresa: http://www.ehf-euro.com

Puteti urmarii LIVE pe internet intreaga superba competitie cu 18 Euro, la adresa: http://www.ehf-euro.com/EURO-live-stream.1810.0.html

Tot acolo, aveti toate detaliile si daca doriti sa vedeti, doar o parte a competitiei sau doar un singur meci. De exemplu, pentru a vedea toate cele 18 meciuri din main round, pretul este de 9 Euro.

Arbitrii DINU-DIN, reprezentantii Romanie la Competitie

Acestia au arbitrat in prima zi meciul dintre Spania si Cehia, castigat de iberici, clar, cu 37-25 in grupa D, din care mai fac parte Ungaria si Franta. Acest meci a dat si primul golgeter al CE Austria, in persoana lui Iker ROMERO, care a reusit un urma unui procentaj extraordinar de 78%, sa marcheze nu mai putin de 14 goluri.