Seful FRH vrea sa fie indirect si sef la LPH prin oamenii pe care ii propune acolo si actualul statut!

UPDATE: NICI UN OM APROPIAT FRH NU A REUSIT SA PUNA MANA PE CONDUCEREA LPH!

PRIMUL PAS IN RENASTEREA HANDBALULUI ROMANESC A FOST FACUT! ALEXANDRU DEDU – fost jucator la Barcelona, este primul Presedinte (interimar pana la Adunarea generala) al Ligii profesioniste de Handbal din Romania avand langa el 2 vicepresedinti: Andrei Luca (Oltchim) si Nurhan Ali (HCM Constanta), adica cele mai reprezentative 2 cluburi din tara noastra. In organul de conducere al LPH, mai sunt si echipele Cetate Deva si HCM Roman – feminin si Potaissa Turda si HC Odorhei – masculin! Detaliile privind noua organizare a LPH vor fi discutate si stabilite pana in luna mai 2012 ne-a comunicat Arpad Csaba Benedek – Director Executiv HC Odorhei (Club ce indeplineste cu cei 8 jucatori cu statut de profesionist trecerea la noua organizatie)! Regulamentele si functionarea acestei structuri vor fi discutate si completate in urma discutiilor cu cluburile din Romania. Urmand ca la Adunarea generala sa se voteze trecerea la profesionism din 2012-2013!

Nici Vasile Stanga si nici Mihai Bocan – Secretar Federal FRH (retras), nu au fost nume agreate de cluburile de handbal la conducerea LPH, acestea votand cu 7 voturi pentru si 2 impotriva, primul Presedinte pentru viitor – Alexandru DEDU! Acesta se va ocupa deja de discutiile cu Televiziunile pentru cumpararea drepturilor de transmisie in sezonul 2012-2013! Astfel ca deocamdata implicarea FRH in achizitionarea acestora nu este inca posibila! Handbalul face un pas important spre autonomie catre cluburi si nu catre forul actual bucurestean – FRH!

Oltchim, Zalău, Brăila, Roman, Deva, Baia Mare – feminin, precum si HCM Constanta, HC Odorhei si Potaissa Turda – masculin, sunt cluburile care ieri – 30.01.2012, au scris o pagina istorica in jocul cu mingea la semicerc! SA FIE INTR-UN CEAS BUN!

AVETI MAI JOS – INTEGRAL, IN PREMIERA EUROHANDBAL.RO, STATUTUL LIGII PROFESIONISTE DE HANDBAL!

SUSTINEM ACEASTA INITIATIVA! INSA NU ASA! MEDIA TREBUIE SA AIBA ACCES LA INFORMATIE SI SA O POATA PROMOVA MACAR ONLINE!

VEDETI MAI JOS EXCLUSIV EUROHANDBAL.RO, CE POLITICIAN DORESTE SA PUNA MANA PE MARKETINGUL SI PUBLICITATEA DIN HANDBALUL ROMANESC ODATA CU INFIINTAREA LPH!

Asa cum am promis iubitorilor de handbal, site-ul nostru publica in PREMIERA pentru tara noastra, Statutul Ligii Profesioniste de Handbal pe care Federatia Romana de Handbal impreuna cu reprezentantii cublurilor din Liga I si principalele formatii din Liga II (cu posibilitate reala de promovare) il vor discuta si probabil aproba, in sedinta anuntata de joi -2 februarie!

Oltchim, Zalău, Brăila, Roman, Deva, Baia Mare – feminin, precum si HCM Constanta si Potaissa Turda – masculin, sunt singurele echipe care pot trece la profesionism in acest moment. Totodata au fost desemnaţi şase dintre conducătorii de cluburi drept membrii ai Comitetului Director. În cazul în care, din punct de vedere juridic actele vor fi în regulă, Liga Profesionistă de Handbal îşi poate începe activitatea chiar din 2012!

FACEM APEL LA MEDIA DE PRETUTINDENI! PROMOVAREA HANDBALULUI IN TIMPUL DESFASURARII PARTIDELOR, VA FI INTERZISA ORICAREI ALTE SOCIETATI MEDIA, DECAT ACEEA CARE VA CUMPARA DREPTURILE DE TRANSMISIE TV! IN PLUS BUCURESTIUL – CARE NU MAI REPREZINTA DE MULT HANDBALUL ROMANESC VA CONDUCE IN PROPORTIE DE 95% SI ACEST FOR CARE SE PRESUPUNE CA AR TREBUI SA URCE PE O TREAPTA VALORICA SUPERIOARA JOCUL NOSTRU CU MINGEA LA SEMICERC!

Politicul se amesteca in handbal! Oamenii din acest fenomen vor sa faca afaceri prin deyvoltarea unei retele de marketing si publicitate in jurul jocului cu mingea mica, insa trag in jos handbalul romanesc. Reamintim ca in Sedinta CA Al FRH din 10 mai 2011 …

Se aproba propunerea  SOCO Dezvoltare & Management SA (in care principal actionar este politicianul “navetist” Cozmin Guşă) legata de administrarea spatiului publicitar si /sau de promovare pus la dispozitie de Realitatea Media SA potrivit Contractului de Cesiune a Drepturilor de Televiziune si Productie pentru Televiziune a unor Evenimente Sportive nr. 344/01.05.2007, a Conventiei la acest contract  incheiata in data de 14.07.09, Actului Aditional nr. 1 la aceasta Conventie, precum si a Contractului de Agent Exclusiv nr. 02SO23 /16072009. Propunerea de mai sus se va materializa printr-un Contract tripartit intre F.R.H., Realitatea Media S.A. si Socco Dezvoltare & Management S.A., a carei forme va fi supusa aprobarii  C.A. al F.R.H.

Fostul politician Cozmin Guşă a preluat la sfarsitul anului trecut cea mai bănoasă afacere a lui Liviu Luca şi Sorin Ovidiu Vîntu! Fost partener şi angajat al lui Sorin Ovidiu Vîntu, Cozmin Guşă (41 de ani) i-a preluat cea mai bănoasă afacere, după FNI: Petromservice. S-a asociat cu un alt apropiat al lui SOV, Maricel Păcuraru, judecat pentru căpuşarea Poştei Române. Vor să resusciteze o firmă pe care Liviu Luca şi Vîntu ar fi prejudiciat-o cu 83 de milioane de euro. Noii proprietari vor ca statul să recupereze aceşti bani şi să-i dea lor, adică fostei Petromservice, actuală Strategies-Reaserch-Investements SRL.

Cum numai C.Gatu stie cum au ajuns drepturile de transmisie TV de la Realitatea (ce a oferit 300.000 euro prin licitatie forului nostru pentru 3 ani!) la Digi Sport, lumea handbalului se intreaba ce o sa urmeze dupa infiintarea si conducerea din umbra lui bucuresteana si a forului nou infiintat – LPH! Deoarece toate numele care au aparut in presa pentru ocuparea functiei de presedinte ale LPH, sunt toti oameni care sunt apropiati ai Presedintelui actual – unul dintre cei mai vechi cu astfel de statut in sportul romanesc!

Revenim cu amanunte despre acest subiect foarte important pentru viitorul handbalului! AVETI MAI JOS INTREGUL STATUT AL LIGII PROFESIONISTE DE HANDBAL! Comentati pe CHAT punctele cheie ale lui privind nr. de membrii care vor fi cuprinsi din actuala conducere FRH, drepturile actualului for asupra LPH, dar si drepturile cluburilor in marketing si publicitate!

(Statutul este numerotat in ordinea paginilor – de la 1 la 14)