Mikkel Hansen - DAN nominalizat de IHF la jucatorul mondial al anului 2011 este campion european! (aici in fata cu Jurca)

DANEZUL MIKKEL HANSEN A FACUT UN TURNEU FINAL INCREDIBIL! SI-A CONDUS ECHIPA SPRE MEDALIILE DE AUR ODATA CU INTRAREA IN MAIN ROUND! DANEMARCA REUSESTE SA CASTIGE TOT DUPA CE A AJUNS CU 0 PUNCTE IN GRUPELE PRINCIPALE! Croatia castiga medaliile de bronz la CE Serbia 12, in fata Spaniei! Momir ILIC (SER) declarat cel mai bun jucator al CE! Mikkel HANSEN face parte doar din cel mai bun 7 al turneului final!

VIDEOFinalul partidei, ultimele 2 minute – Sursa Dolce Sport: CLICK AICI!

Caseta tehnica cu Marcatorii si procentajele jucatorilor din Finala CE Serbia 12: CLICK AICI!

VIDEO – Decernarea Trofeului echipei Danemarcei – Sursa Dolce Sport: CLICK AICI!

Božidar Đurković – Secretarul General al Fed.Sarbe de Handbal: “Copii sarbi au acum noi idoli!”

Dupa un joc extrem de greu din partea celor doua echipe, dus datorita fortei fizice scazute a jucatorilor in urma celor 2 saptamani cu jocuri din doua in doua zile, Danemarca a castigat finala de la Belgrad avand in Mikkel HANSEN un jucator de pe alta planeta (9 goluri din 13 aruncari!!) , in fata caruia nici cel mai bun portar al europeanului – sarbul Stanic, nu a putut face nimic inclusiv cu sprijinul celor 20.000 spectatori in spate!

Cei mai buni jucatori ai Finalei au fost declarati de EHF portarii ambelor echipe: Darko STANIC si Niklas LANDIN JACOBSEN!

Croaţia a câştigat bronzul la Europeanul de handbal: 31-27 în faţa Spaniei in Finala mica a competitiei! VIDEO pe Dolce Sport: CLICK AICI!

Croaţia a început mult mai bine şi s-a distanţat de uşor la o diferenţă de cinci goluri la mijlocul primei reprize, dar ibericii şi-au revenit din pumni pe finalul primei părţi a meciului. Au reuşit chiar să egaleze pe tabelă în debutul mitanului secund, dar nu au reuşit să ţină de rezultat, iar croaţii au reuşit să întoarcă din nou meciul în favoarea lor.

Caseta tehnica cu Marcatorii si procentajele jucatorilor din Finala mica a CE Serbia 12:CLICK AICI!

Trofeul Campionatului European Handbal masculin - Serbia 2012 - EHF-EURO

SURPRINZATOR MIKKEL HANSEN NU A CASTIGAT PREMIUL CEL MARE AL JUCATORULUI CE! EHF A ANUNTAT SI CEL MAI BUN 7 AL TURNEULUI FINAL:

Best Goalkeeper – Darko STANIC (Serbia)
Best Left Wing – Gudjon Valur SIGURDSSON (Iceland)
Best Left Back – Mikkel HANSEN (Denmark)
Best Centre Back – Uros ZORMAN (Slovenia)
Best Pivot – Rene TOFT HANSEN (Denmark)
Best Right Back – Marko KOPLJAR (Croatia)
Best Right Wing – Christian SPRENGER (Germany)

Top Scorer – Kiril LAZAROV (FYR Macedonia)

Best Defence Player – Virán MORROS (Spain)

Most Valuable Player (MVP) Momir ILIC (Serbia)

FOTO CU CEL MAI BUN 7 SURPRINS DE REPORTERII EHF AICI: CLICK AICI!