VIBORG, HYPO, DINAMO – ADVERSARII OLTCHIMULUI IN LIGA CAMPIONILOR!

Cea mai grea grupa posibila pentru Oltchim si visul sau de a juca finala Ligii campionilor, au harazit azi, sortii Federatiei Europene de Handbal.

Curtea de arbitraj a EHF a revizuit decizia data de Tribunalul de Arbitraj EHF privind sanctionarea clubului austriac Hypo, dupa ce patronul echipei – Gunnar Prokop, a intrerupt o sansa de gol a adversarului in timpul unui meci din Liga Campionilor. S-a redus pedeapsa de suspendare a patronului, la 1 an din toate competitiile sportive, fata de 3 cati au fost dictati initial, iar amenda dictata clubului, a fost retrasa. Cititi pe site-ul nostru, la Stiri EHF, intreaga decizie a Curtii de Arbitraj cu privire la echipa Hypo NÖ si a patronului sau.

De asemenea echipa daneza FCK Copenhaga – la care joaca Carmen Amariei, antrenor – celebra fosta jucatoare Anja Andersen, a fost eliminata din competitie de echipa rusa Dinamo Volgograd, adversara valcencelor din aceasta faza.

Se anunta 6 meciuri foarte tari, iar Oltchim are nevoie de toate jucatoarele care sunt momentan accidentate, sa revina pe terenul de joc, pentru a reusi sa isi apropie calificarea in penultimul act al competitiei pentru a fi mai aproape de visul sau – FINALA LC. Primele doua clasate din grupa, se califica in semifinalele competitiei.

Programul jocurilor echipei noastre, este in ordine: Hypo Viena (deplasare), Dinamo Volgograd (acasă), Viborg (acasă), Dinamo Volgograd (deplasare), Hypo Viena (acasă), Viborg (deplasare).Meciurile incep in 06-07 februarie si continua saptamanal.

Grupa 1 este formata din echipele: Larvik, Krim Ljubljana, Gyor si Leipzig.