UPDATE: MACEDONIA – Slovenia 28-27 FINAL si MKD merge sigur la preolimpice! Slovenia spera la castigarea titlului de catre Serbia!

UPDATE 2: Danemarca invinge Spania cu 25-24 si se califica in Finala CE Serbia! Interul stanga – Mikkel Hansen, decisiv in ultimul minut duce Danemarca si in Finala CE, dupa cea de anul trecut de la CM!

UPDATE 3: Serbia – Croatia 26-22, astfel ca gazda merge in Finala Campionatului European Handbal masculin 2012!

DOMINATIA ESTULUI IN HANDBALUL MASCULIN! PATRU ECHIPE DIN SASE LUPTA AZI, PENTRU CALIFICAREA LA OLIMPIADA SI MEDALII LA CE SERBIA 12! Programul zilei a 12-a (vineri, 27 ianuarie): Finala pentru locurile 5-6 Slovenia – Macedonia (ora 16:15) – în direct la Dolce Sport; Semifinala 1:  Danemarca – Spania (ora 18:45) – în direct la TVR 2, in comentariul extraordinar a lui Dragos Cojocaru (Partida este in direct si la Dolce Sport), Semifinala 2: Serbia – Croația – ora 21:15, în direct la Dolce Sport! DUMINICA  –FINALA pentru bronz (15:30), iar FINALA MARE (18:00) – aceasta fiind transmisa si de TVR2.

EXCLUSIVEurohandbal.ro va prezenta duminica iubitorilor de handbal – in PREMIERA, viitorul Proiect de statut al Ligii profesioniste!

IN TIMP CE NOI NE UITAM LA ACEST SPECTACOL FABULOS, HANDBALUL ROMANESC SE TOT DUCE LA VALE PE ZI CE TRECE. UNA DIN MULTIMEA DE PROBLEME MAJORE CU CARE SE CONFRUNTA, ESTE ORGANIZAREA SI DESFASURAREA LUI, DUPA O NOUA FORMA A ACTIVITATII. DESI CRISTIAN GATU A ANUNTAT CA PRIMORDIAL PENTRU EL IN ACEST MANDAT, ESTE SA FACA TRECEREA CATRE PROFESIONISM, PRESEDINTELUI FRH NU I-A REUSIT PRACTIC, NICI MACAR ORGANIZAREA PE CENTRE ZONALE DE PERFECTIONARE IN HANDBAL!

Eurohandbal.ro va prezenta in premiera publicului, viitorul Proiect de statut al Ligii profesioniste, unul care dupa 3 ani de la primele discutii asupra lui, pare ca a ramas  crunt dar adevarat pentru handbal, exact in acelasi stadiu! Mai grav este ca, prin constituirea LPH, tot handbalul bucurestean – unul care nu mai reprezinta demult handbalul romanesc, dar in special si conducerea FRH, incearca sa puna mana pe tot ce inseamna venituri, iar responsabilitatile le transfera catre acest nou organism, dar si multe alte lucruri care numai in Romania se pot intampla – duminica, doar pe portalul nostru!