WordPress database error: [Unknown column 'stadium' in 'field list']
SELECT `title`, `website`, `coach`, `stadium`, `logo`, `home`, `group`, `roster`, `profile`, `points_plus`, `points_minus`, `points2_plus`, `points2_minus`, `add_points`, `done_matches`, `won_matches`, `draw_matches`, `lost_matches`, `diff`, `league_id`, `id`, `season`, `rank`, `status`, `custom` FROM wp_leaguemanager_teams WHERE `league_id` = '2' AND `season` = '2012' ORDER BY `rank` ASC

WordPress database error: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `league_id` = '2' AND `season` = '2012' AND `final` = '' AND `match_day` = '13' ORDER BY `date` ASC LIMIT 0,10

UPDATE: REZULTATELE ETAPEI 13 LE AVETI MAI JOS!

ULTIMA ETAPA A TURULUI DIN LIGA I MASCULIN IN ACEST WEEK-END! PARTIDA DIN GORJ A FOST AMANATA PENTRU DUMINICA – SUCEAVA NU POATE PLECA DE ACASA! AIHAN OMER MERGE SPRE BUCURESTI PENTRU PARTIDA ECHIPEI SALE – CS CARAS SEVERIN, IMPOTRIVA LUI STEAUA – FORMATIE BANTUITA DE SPECTRUL RETROGRADARII SI BANUITA DE TRUCAREA MECIULUI DIN ETAPA TRECUTA 26-26 CU CONCITADINA BUCURESTEANA DE LA CSM, CONFORM PRESEI CENTRALE ! DUPA DINAMO – STEAUA 27-27 (Gol inscris de la jumatatea terenului de Mazilu in ultima secunda cu largul concurs al portarului dinamovist – VIDEO: CLICK AICI!) SI CSM – DINAMO 25-25, SE PARE CA SI ECHIPA CARE NU MAI JOACA IN CAPITALA, DAR REVINE DIN SEZONUL URMATOR ACASA DUPA DOUA SEZOANE DE “SUSTINERE” EXTERIOARA, ESTE SI EA BANUITA DE IMPLICARI IN CELE 3 REZULTATE INREGISTRATE IN ULTIMELE 12 LUNI!

Doua partide ale etapei (Bucuresti si Cluj) sunt IN DIRECT la Digi Sport!

COMEDIE SAU DRAMA? VALENTIN SAMUNGI IN IPOSTAZA TRAGIC-COMICA! ACESTA COMBATE EVIDENTA LUCRURILOR CUM POATE MAI BINE! CU UN EXEMPLU DAT – DE LA UN ALT MECI SURPRINZATOR DE INTERESANT, CHIAR AL FORMATIEI SALE! 

Dupa ce a declarat initial ca va porni o ancheta interna, fostul sef al Clubului Dinamo, fost secretar general si Presedinte al FRH, fost comunisto-securist dl.Valentin Samungi, actualul conducător al clubului CSM Bucuresti, finanţat de Primăria Bucuresti – iata cum se schimba radical si iese la atac, incercand sa combata inversunat evidenta lucrurilor, intr-o interventie audio pentru Sport Total FM: “E o prostie imensa! De ce, dupa meciul CSM Bucuresti – Zalau – la fete (n.r. Chiar acesta, ha,ha,ha…), nu s-au intrebat oamenii dacă a fost asa ceva? (Apropo: poftiti de cititi dle Samungi, cum s-au intrebat totusi cei care urmaresc handbalul “CRONICA DESPRE EGALUL SURPRINZATOR DIN GIULESTI 26-26” – sa vedeti cum v-am prins anticipat! 🙂 ) La pauză, Zalaul ne-a condus la patru goluri, apoi noi am preluat conducerea la patru goluri, pentru ca , in final, sa se termine la egalitate, 26-26. (Tot 26-26…extraordinar! Asa ceva nu ai vazut, cineva a uitat sa schimbe scorul pe tabela la finalul partidelor?) De ce la Suedia – Polonia, meci de la Campionatul European, nu s-a pus aceeasi problema? La pauza, suedezii conduceau cu 11 goluri, iar meciul s-a terminat egal. De ce nu s-a vorbit ca ar fi blat si acolo?”.

Ceea ce a uitat dl Samungi sa transmita ascultatorilor Radio a fost ca (element important), tocmai a fost de acord sa joace 2 partide din Cupele Europene chiar pe terenul “rivalei de moarte” cu care se intalnea in Giulesti! Noi am ajuns la concluzia ca NU toata lumea ii tampita si proasta in tara asta si ca s-a saturat de aceeasi oameni si din handbal – de peste 50 ani! Va rugam sa-i lasati si pe altii sa administreze singurul club cu bani din Bucuresti pana cand nu retrogradeaza cu salariile alea exorbitante pentru cat de prost au jucat – o alta “pasarica” interpretabila care v-a scapat! Ar fi bine un provincial…

“Se intampla si in handbal meciuri egale, nu sunt chiar atat de neobisnuite. Mai ales in meciul asta, CSM cu Steaua, cand ambele echipe au jucat prost! Daca se dovedeste ca a fost blat, eu retrag echipa din campionat, chiar in acel moment! Nu imi vine sa cred asa ceva!” – V.Samungi pentru postul de Radio Sport Total FM.

“JOACA HANDBAL!” CU LN HANDBAL MASCULIN! DOAR PE EUROHANDBAL.RO IUBITORII JOCULUI CU MINGEA MICA SI PARIORII, POT CONSULTA ARHIVA CU PROGRAMUL, ARBITRII DELEGATI, REZULTATELE INREGISTRATE, DAR SI CELE MAI COMPLETE CLASAMENTE (detaliate pe Acasa, Deplasare, General), DIN ULTIMELE 2 EDITII ALE CAMPIONATULUI! SI IN ACEST SEZON PUTETI ACCESA PROGRAMUL, TOT DIN MENIUL VERTICAL STANGA, CU OPTIUNILE PE ETAPE, SAU PE ECHIPA – COMPLET SI INDIVIDUAL!

ORELE DE START SI PROGRAM COMPLET ETAPA 13 SI ARBITRII DELEGATI (Rezultatele aici dupa desfasurarea partidelor – impreuna cu clasamentul actualizat):

*REZULTATELE dupa terminarea partidelor le puteti vedea tot aici impreuna cu Clasamentul cel mai complet pentru LNHM – ACTUALIZAT!