Eliza Buceschi (17 ani) - noua "Perla" a handbalului feminin asa cum a fost premiata de FRH in 2011! Peste 80g in Liga I la sezonul de debut! A prins lotul tricolor in Brazilia!

PESTE 70 DE STIRI DIN HANDBAL AU FOST PREZENTATE, DOAR DE EUROHANDBAL.RO, IN LUNA IANUARIE 2012 – PANA ACUM (Consultati stirile handbalistice ale lunii in Arhiva – CLICK AICI!), LA FEREASTRA CURSIVA NEWS FLASH! SI CU SIGURANTA VOM DEPASI 85 STIRI DIN HANDBAL PANA LA SFARSITUL LUNII! URMARITI ACOLO CELE MAI CALDE STIRI DE LA CE SERBIA 12, DAR SI ULTIMELE INFO DIN HANDBALUL ROMANESC!

ACESTEA SUNT UNELE CU APARITIE DINTRE CELE MAI RAPIDE – LA CATEVA SECUNDE DUPA DESFASURAREA EVENIMENTELOR IMPORTANTE DIN HANDBALUL ROMANESC SI EUROPEAN! IMPREUNA CU ARTICOLELE DIN TOATA SFERA HANDBALULUI, DAR SI CELE MAI COMPLETE CLASAMENTE PENTRU HANDBALUL ROMANESC, PRECUM SI ARHIVA ULTIMELOR 2 SEZOANE – DOAR AICI, PE WEB SITE-UL NOSTRU!

NOI NU FACEM ARTICOLE DIN STIRI CI LE PREZENTAM ASA CUM SUNT!

VOM CONTINUA PROMOVAREA SPORTULUI DE ECHIPA NR.1 SI VOM INCERCA SA VA OFERIM CAT MAI MULTE SURPRIZE! Asa cum am reusit anul trecut, Exclusiv LIVE VIDEO sa transmitem Luxemburg – Romania, sau inregistrari VIDEO ale declaratiilor oficialilor de dupa partidele lui HCM Constanta in Liga Campionilor! Doar aici pe eurohandbal le-ati putut urmarii in tot acest sezon al competitiei – IN PREMIERA pentru Romania! Cele mai complete clasamente ale Ligii Nationale de handbal, actualizate imediat dupa desfasurarea etapelor – tot aici! Vom comenta impreuna parcursul echipelor noastre in cupele europene LIVE TEXT IN TIMP REAL per CHAT-ul nostru, inca de saptamana viitoare cand Oltchim ia startul in Main Round-ul Ligii Campionilor! Alte informatii importante din handbalul romanesc dar si Proiectul de Statut al Ligii Profesioniste care risca sa se prafuiasca dupa atatia ani de asteptare, dar si informatii despre sistemul play-off si out daca se prefigureaza a lua startul din campionatul viitor, o sa va tinem la curent! CM Brazilia si CE Serbia a fost comentat LIVE TEXT in timp real pe CHAT-ul nostru asa cum vor fi toate partidele importante din handbalul romanesc!

Le multumim tuturor celor care ne-au urmarit cu atentie! JOACA HANDBAL in continuare cu www.eurohandbal.ro!