Caras Severin - Potaissa Turda - foto arenabanateana.ro

În etapa a 12-a a Ligii Naționale masculine de handbal, CS Caraș-Severin a învins duminică, 22 ianuarie, pe teren propriu, la Sala Polivalentă din Reșița, pe Potaissa Turda, cu scorul de 29-24 (14-11). A fost primul meci oficial din 2012 susținut de echipa din județul Caraș-Severin cu Aihan Omer pe banca tehnică. “JOACA HANDBAL!” – ul partidei realizat de Ciubotariu printr-o aeriana finalizata spectaculos, vedeti mai jos!

UPDATEAUDIODeclaratie Aihan OMER la Conferinta de presa de dupa victoria din prima partida oficiala la revenirea in Romania: 

[media id=128 width=320 height=140]


VIDEO – Finalul partidei (Sursa Digi Sport 2): CLICK AICI!

Peste 1.000 de fani au ținut să fie prezenți la întâlnirea cu formația cărășeană și cu antrenorul emerit Aihan Omer, revenit în Banat anunta si colaboratorul arneabanateana.ro. Antrenorul formaţiei cărăşene, Aihan Omer declara inaintea partidei ca are emotii fiind o partida grea: „Am emoţii, deoarece revin la Reşiţa şi doresc să începem cu dreptul. Avem un adversar destul de dificil şi de aceea am pregătit cu multă atenţie acest joc. Dorim să debutăm cu o victorie şi să vină cât mai multă lume la sală pentru a vedea un spectacol handbalistic plăcut.“ A simtit el cea simtit pentru ca primul sfert de oră a fost favorabil turdenilor, care au condus chiar și cu diferență de patru goluri pe tabela de marcaj. Începutul de meci l-a luat prin surprindere pe Aihan Omer, care a fost nevoit să solicite timp de odihnă foarte repede, în minutul 6, când Turda conducea cu 5-1.

Ușor ușor, cărășenii au echilibrat disputa și au trecut în avantaj, conducând pentru prima oară în minutul 20 (scor 9-8). La pauză, echipa cărășeană conducea cu 14-11, iar în repriza secundă handbaliștii pregătiți de Aihan Omer și-a permis să facă și spectacol, o asemenea fază avându-l în prim plan pe Ciubotariu, care a înscris după o aeriană, cu o aruncare pe la spate, în cădere. CS Caraș-Severin s-a impus cu 29-24  și a acumulat încă două puncte importante în clasament. Victoria cărășenilor a fost salutată de cei aproximativ 1.000 de fani prezenti la Sala Polivalentă din Reșița. Aihan Omer a redebutat cu dreptul în handbalul românesc. A strălucit în acest meci în special veteranul Adrian Tucanu, iar portarul Cristian Ionescu a avut intervenții spectaculoase, mai ales în repriza secundă.

CS Caraș-Severin:  Ionescu, Antonaru – Tucanu 6 goluri, Marta 5, Petrea 4, Ciubotariu 4, Cuciula 4, Vaidasigan 2, Rohozneanu 2, Pîrîianu 2, Popovici, Grigoraș, R. Czari, Grozăvescu, Eros, Vulpe.

Potaissa Turda: Szabo, Viman – Vizhbovskyy 9, Dediu 5, Pavel 3, Cîmpan 2, Vasiloiu 1, Ignat 1, Pop 1, Savic 1, Marian, Ștef, Suciu. Antrenor: Horațiu Gal.

“JOACA HANDBAL!” cu partenerul Radio Romania Resita