Kiril LAZAROV acreat spectacol aseara pentru 5000 suporteri fantastici reusind aeriana pentru acestia impreuna cu interul stang macedoneean (Photo: Uros Hocevar for the EHF)

SPECTACOL FANTASTIC! PARTIDA DE-A DREPTUL SENZATIONALA! “HITCHCOCK” PENTRU MACEDONIA! INSOTITA DE PESTE 5.000 SUPORTERI CE AU CREAT IN ARENA DIN BELGRAD UN INFERN, FORMATIA EX-YUG A FOST ATAT DE APROAPE DE IMPOSIBIL: SA SCOATA DIN COMPETITIE VICECAMPIOANA MONDIALA – DANEMARCA, INCA DUPA PRIMA PARTIDA DIN MAIN ROUND! APROAPE CA NU DORESTI NICIUNUI DUSMAN SA PATEASCA CE A PATIT “SUPERBA EUFORIE GALBEN ROSIE” IN FATA SCANDINAVILOR! DOUA VIDEO DIN UNGHIURI DIFERITE – ACELASI SPECTACOL DESAVARSIT!

VIDEO – Rezumatul partidei facut de EHF, chiar din spatele bancii de rezerve: CLICK AICI!

VIDEO – Ultimele minute senzationale de la Belgrad oferite de Dolce si drama ex-yug: CLICK AICI!

Nici in reluare nu iti vine sa crezi cum au castigat danezii acest spectacol fabulos, iar cuvintele nu au nici un sens pentru cei care au vazut aceasta partida in direct. Kiril LAZAROV a facut o partida senzationala si a reusit 13 goluri din 17 aruncari pentru “micuta” echipa cu suflet enorm si daruire fantastica, rasplatindu-si suporterii ei extraordinari cu un joc spectaculos. Macedoneeanul a castigat duelul cu vedeta daneza Mikkel HANSEN, care a reusit daca putem spune asa “doar” 12 goluri din 17 aruncari. Si probabil ca ar fi castigat si partida daca in poarta daneza nu s-ar fi aflat goalkeeper-ul LANDIN JACOBSEN Niklas ce a aparat aruncarea macedoneeanului cand mai erau 5 secunde de joc! Cate un jucator din fiecare tabara sare dupa mingea respinsa de portarul danez, din noroc aceasta ajunge la un scandinav, care intins de pe parchet paseaza la probabil cel mai bun jucator al europeanului – Mikkel Hansen, aflat in propria jumatate. Acesta da o pasa decisiva care valoreaza mai mult decat toate cele 12 goluri reusite pana atunci, iar LINDBERG Hans inscrie exact in ultima secunda – aducand fericirea in randul formatiei sale! In acelasi timp provocand si “drama” celor mai minunati suporteri de la acest european si probabil, unei intregi natiuni care a devenit peste noapte “handbalista”! Partida a fost dramatica si deoarece Macedonia a condus cu 13-9 sau chiar 19-13 in prima parte, insa danezii au revenit si au condus spre final chiar si la 3 goluri 29-26, 30-27! O aparare fantastica si o lupta dusa pentru fiecare minge impreuna cu interventiile lui ANGELOV au adus Macedonia foarte aproape de o mare victorie!

Cu aceasta infrangere a Macedoniei, spectacolul din Serbia, probabil ca spectacolul va fi mai putin “delicios”, iri toate 3 partidele din grupa I a Main Roundului s-ar fi terminat la egalitate daca Mikkel Hansen sau Landin nu erau atat de norocosi in ultimele secunde. Polonia a facut egal cu Suedia si Serbia cu Germania, acest ultim rezultat convenind de minune ambelor formatii in perspectiva semifinalelor!

Cu greu o sa ne putem revenii psihic dupa aceasta partida. Din nou am avut ghinion asa cum s-a intamplat in partidele cu Suedia si Germania. Platim tribut datorita experientei, a faptului ca nu avem mai multe turnee finale in picioare. Speram ca suporterii sa fie alaturi de noi in continuarea declarat cel mai bun jucator pana la acest moment de la europene – macedoneeanul LAZAROV, imediat dupa partida conform site-ului competitiei.

TOATA STATISTICA PARTIDEI O PUTETI VEDEA AICI: CLICK AICI!