Jucatorii Nationalei Ungaria isi saluta suporterii care i-au purtat spre o victorie mare - succes ce le deschide drumul catre semifinalele CE Serbia ( foto ehf-euro.com)

UNGARIA – Franta 26-23. Partida a fost LIVE TEXT in timp real pe CHAT! VIDEO – pe DOLCE SPORT: CLICK AICI!

Campioana Europeana, Mondiala si Olimpica in exercitiu a pierdut in fata unei nationale a Ungariei mult mai motivata si astfel merge in Main Round fara nici un punct. Maghiarii viseaza din acest moment la semifinalele CE Serbia 2012 plecand in faza principala a grupelor cu 3 puncte acumultate din seria “mortii” de la acest turneu final! Declaratii ale antrenorilor Mocsai si Onesta dar si a lui Nándor FAZEKAS, omul partidei pentru maghiari – mai jos!

Francezii au condus la pauză cu două goluri, însă o a doua repriză slabă, coroborată cu o evoluţie senzaţională a maghiarilor, in special a portarului lor – a dus la victoria jucatorilor din tara vecina cu 26-23, intr-o atmosfera senzationala creata de suporterii ei.

FRANTA – UNGARIA 23-26 (14-12)

FRANTA: Omeyer, Karaboue (kapusok), Abalo 1, Accambray, Barachet 5, Bingo 4, Detrez, Dinart 1, Fernandez 2, B. Gille 2, G. Gille, Guigou, Joli 2 (2), Karabatic 3, Narcisse 3. – Claude Onesta.
UNGARIA: Fazekas, Mikler (kapusok), Ancsin 1, Császár 2, Harsányi 5 (2), Ilyés 1, Iváncsik G. 2, Krivokapics 3, Laluska, Mocsai 3, Nagy 1, Putics 2, Schuch, Zubai 6. – Mocsai Lajos.

Eliminari: 4 la 6
7m: 3/2 si 2/2

DECLARATII UNGARIA:
Lajos MOCSAI, antrenor: “Este un sentiment fantastic sa invingi o asa formatie mare cum este Franta. Cu totii cunoastem munca extraordinara facuta de Franta in handbal! … Formatia noastra este una tanara cu cativa jucatori cu experienta. Azi simt ca a castigat echipa mai norocoasa, care si-a folosit ideile tehnice! Nándor Fazekas a fost excelent azi dar cred ca a fost victoria intregii echipe!”

Nándor FAZEKAS, goalkeeper: “Este un efort fantastic sa invingi o echipa fantastica cum este cea a Frantei! … Am obtinut o imensa victorie deoarece am avut putin noroc si am jucat la 150%! Nu avem staruri in formatie dar sunem foarte uniti. Cred ca am meritat victoria. In ciuda acestei realizari trebuie sa ramanem modesti sa muncim mai mult si sa stam concentrati pentru Main Round!”

DECLARATII FRANTA
Claude ONESTA, antrenor: “Suntem tristi ca am pierdut, am avut in fata multe dificultati, dar in partea a doua am avut o perioada buna in care am fost in avantaj! Ungaria a revenit in forta si cu o atmosfera fantastica in sala a intors soarta partidei, de aceea trebuie sa ii felicitam! Portarul lor a fost extraordinar! A inchis poarta nu am putut sa inscriem si astfel nu am outut castiga!”