V.Elisei cea mai apreciata "deveanca"!

Aproape 1500 de spectatori au venit la Sala Sporturilor din Deva pentru revederea cu ”galacticele” Romaniei. Luminita Dinu Hutupan a intrat si ea in timpul jocului in poarta Oltchimului! Aveti CLASAMENTUL actualizat dupa etapa 10. Sambata se disputa si etapa 11.

Oltchim a fost primita cu multa caldura in orasul hunedorean, iar Valentina Ardean Elisei a primit cele mai multe aplauze. Cea mai buna extrema stanga din lume la Mondialul din 2005, era alintata ”Super Alice” pe vremea cand castiga Challenge Cup cu Universitatea Remin Deva.

Meciul s-a desfasurat dupa scenariul asteptat, fiindca diferenta dintre cele 2 formatii nu poate fi pusa la indoiala. Oltchim n-are rival in tara si bate tot ce prinde in cale, iar devencele n-au rezistat mai mult de 8 minute. Cartas a ratat de la 7 metri sansa de a prelua conducerea, iar valcencele au speculat imediat caderea gazdelor si s-au indepartat la 9 goluri avans.
Cu o aparare agresiva si cu ucraineanca Managarova, turcoaica Yeliz Ozel, Alice Elise si Oana Manea imposibil de oprit, diferenta de goluri a crescut pana la final in favoarea campioanei Romaniei. Luminita Dinu Hutupan a intrat si ea la joc, avand cateva interventii foarte bune, iar atunci cand a intrat cu mingea in poarta, a fost salvata de cele 2 arbitre, care n-au validat golul. Probabil n-au vazut! Deoarece una dintre ele avea ochelari si nu cred ca erau de soare… scor final 20-32 si Oltchimul invinge cu eforturi minime la Deva, informeaza sandu7.blogspot.com
Carmen Cartas a fost cea mai buna de la gazde cu 7 reusite (insa procentaj foarte slab), respectiv Oana Chirila cu 6 goluri pentru oaspete.