FYRO Macedonia – Germania 23-24. Formatiei conduse excelent din teren de Kiril Lazarov ii trebuie victoria cu Cehia in ultima partida de la NIS! UPDATE: Declaratiile antrenorului Macedoniei si a capitanului – mai jos! Macedonia a depus un protest oficial la EHF dupa partida cu Germania – Vedeti pe CHAT motivul!

Cei mai “tari”suporteri de la europenele din Serbia – fanii macedoneeni, au fost foarte aproape de o noua bucurie in partida cu Germania de aseara. Dupa ce au impins de la spate formatia nationala a Macedoniei in partida cu Suedia, in care au fost chiar al 9-lea jucator, si ieri in minutul 56, Kiril Lazarov si compania au fost aproape sa le redea o noua mare bucurie sustinatorilor sai, veniti in numar de aproape 3500 la NIS! Formatia ex-yug a condus cu 23-22 pe Germania in acel minut si era practic calificata in Main Round! Dramatismul intalnirii a fost la cote maxime si aseara, insa experienta nemtilor a intors soarta partidei pana in 58′, Macedonia nereusind aseara nici macar un rezultat de egalitate – care le dadea sperante mari in continuare. Astfel, ultima partida cu Cehia devine una de totul sau nimic, insa fanii macedoneeni vor fi din nou in numar mare in Sportski Arena si maine seara, iar nationala lor ar putea scrie istorie si prin tridentul reprezentativ din teren LAZAROV Kiril, MOJSOVSKI Naumche sau STOILOV Stojanche!

VIDEO – Atmosfera incendiara a fost inca inainte de partida de marti! Suporterii macedoneeni au invadat pub-urile din NIS si au baut cot la cot cu nemtii! Probabil ca victoria a fost – datorita multimii, a macedoneenilor in afara terenului 🙂 ! Vedeti mai jos imagini cu ce inseamna handbalul pentru o tara ca Macedonia!

LINK aici – VIDEO cu FANII MACEDONEENI

UPDATE: DECLARATII DUPA CE MACEDONIA A FOST APROAPE DE MAIN ROUND CU GERMANIA!

Zvonko SHUNDOVSKI, antrenor Macedonia dupa infrangerea dramatica cu Germania 23-24: “Am fost foarte motivati si planul nostru a mers bine la inceput. In final insa, am ratat 5-6 aruncari importante si astfel am pierdut sansa unei mari victorii!”.

Vedeta Kiril LAZAROV – inter dreapta, a spus: “Ne-am dorit enorm sa castigam si probabil ca meritam acest lucru! Macedonia este o tara mica in comparatie cu Germania care are un potential enorm in handbal. In ciuda infrangerii nimic nu este decis inca! Dorim sa invingem Cehia si astfel sa mergem in Main round!”