Din (al treilea de jos) si Dinu (al doilea de pe randul urmator) - ambii incepand din dreapta, se afla in fata unui debut de foc la CE Serbia!

Reprezentantii nostrii la turneul final, arbitreaza – asa cum am anuntat in premiera, o partida considerata derby la acest CE Serbia – inca de la debutul sau, luni seara de la ora 19:15.

Partida va fi LIVE TEXT in timp real si pe CHAT-ul eurohandbal.ro!

Daca ne gandim la spectacolul aratat de echipe in prima zi la turneul final, este foarte clar ca partida de la Novi Sad se anunta a fi cel putin la fel de “ametitoare” si de palpitanta ca cele disputate in Gr.A si B – duminica.

Cehia si Macedonia au fost surprizele mari ale primei zile, dupa ce au reusit o victorie cu Germania, respectiv un egal – intr-o atmosfera incredibila la NIŞ, cu Suedia!

Danemarca a invins fara probleme Slovacia, fortand doar atat cat a fost nevoie iar Serbia si-a respectat statutul de favorita in fata mult mai titratei Polonia si a castigat tot la fel de clar ca si Danemarca.

REZULTATE:

Danemarca – Slovacia 30-25, Suedia – Macedonia 26-26, Germania – Cehia 24-27 si Serbia – Polonia 18-22 in prima zi la CE Serbia 2012!

Atmosfera incredibila in Sportski Centar Cair din NIŞ la partida Macedoniei cu 3.000 fani veniti in special de la campioana Metalurg Skopje! Ultimele 30 min. ale partidei vedeta a serii au fost LIVE TEXT pe CHAT!