UPDATE: BELARUS – ROMANIA 28-23 (15-12) in partida a doua din grupa de calificare desfasurata la Minsk, a fost LIVE TEXT in timp real pe CHAT-ul eurohandbal!

UPDATE 2: V.Stanga se pare ca si-a anuntat demisia la Digi Sport – Vedeti VIDEO mai jos!

VIDEO – Declaratie Valentin Ghionea la Digi Sport dupa acest esec: CLICK AICI!

DEZASTRUUUU! ECHIPA NATIONALA MASCULINA CONDUSA DE VASILE STANGA A RATAT INCA O CALIFICARE LA MINSK, DAR CEL MAI IMPORTANT E CA A UITAT CU DESAVARSIRE CE INSEAMNA SA JOCI HANDBAL! DOAR 12 GOLURI INSCRISE DUPA 40 MINUTE DE JOC IN FATA UNEI FORMATII DIN LUMEA A TREIA A HANDBALULUI, AU FACUT CA ROMANIA SA PARA O ECHIPA DE LUMEA A PATRA A HANDBALULUI MASCULIN EUROPEAN! IN MINUTUL 55 LA 8 GOLURI DIFERENTA PENTRU GAZDE, JUCATORII NOSTRII RADEAU IN SPATELE BANCII TEHNICE – IN SPETA STAMATE! ZAMBETUL LOR IN SCHIMB ESTE VAZUT DE INTREAGA TARA – SUB TRICOLOR, FATA DE JOCUL LOR INVIZIBIL PENTRU HANDBAL SI ROMANIA!

URMEAZA O NOUA DISCUTIE PUERILA IN COMISIA TEHNICA DIN CADRUL FEDERATIEI ROMANE DE HANDBAL DESPRE CAUZELE ESECULUI? SAU DEMISIA DE ONOARE?  – COMENTATI PE CHAT!

SA-I RESUSCITAM!!! Tricolorii la pamant in Belarus! Handbalul masculin romanesc a cazut in lumea a patra! Vasile Stanga si compania a pierdut de data aceasta si calificarea in play-off! Dupa rusinea suferita cu "fortele" handbalistice Algeria si Lituania am trait inca una! Handbalul masculin romanesc este bolnav cronic!

 

VIDEO – Declaratie a lui Vasile Stanga in care isi anunta demisia in direct la Digi Sport, imediat dupa infrangerea din Belarus!

Incredibil 6 contra 4 – Romania nu a reusit sa inscrie in Belarus, primind in schimb gol! Probabil si datorita jocului extrem de slab din aceasta partida, in care tricolorii au reusit sa NU valorifice nici o superioritate numerica pe parcursul celor 60 minute, Vasile Stanga si-a anuntat in PREMIERA probabila demisie in declaratia oferita postului TV care a transmis partida – vedeti VIDEO, aici:

[media id=125 width=480 height=210]

Tricolorii au jucat destul de bine în prima repriză, în care Belarus a fost aproape tot timpul în avantaj. Gazdele au condus cu 2-0, dar România a egalat (min. 9). Belarus a mai avut apoi 5-3 (15), dar echipa antrenată de Vasile Stângă a revenit din nou, 5-5 (16). Adversarii au reuşit să înscrie apoi de patru ori la rând, 9-5 (19), dar românii au redus diferenţa la 9-7 (21), iar apoi la 10-9 (24). La pauză, Belarus a condus cu 15-12, echipa noastră nereuşind să profite de momentele de superioritate numerică avute.
Debutul reprizei secunde a fost unul catastrofal pentru România, care nu a marcat niciun gol în primele 9 minute şi 30 de secunde, iar Belarus s-a desprins decisiv la 21-12 (39), soarta meciului fiind decisă deja la acest scor. De remarcat că România a avut şi momente de în care a evoluat 6 contra 4.

În meciul de la Minsk, portarii noştri au evoluat sub aşteptări, reuşind foarte puţine intervenţii, în timp ce la gazde a strălucit din nou vedeta Siarhei Rutenka. Tricolorii au trimis mingea în bara de opt ori, numai în repriza secundă, ratând şi trei aruncări de la 7 m (Ghionea, în prima repriză, şi Mihalcea două, în a doua repriza).

Finalul a fost mai bun, cu cinci goluri la rând (Fenici – 4), dar Belarus s-a impus cu 28-23 şi s-a calificat la baraj, transmite Agerpres. La Bucureşti, România câştigase cu 25-22.

VIDEO – Declaratie Valentin Ghionea la Digi Sport dupa acest esec:

[media id=126 width=480 height=210]