Margulescu V. - CSM, a obtinut tot ce era de luat din 3 dueluri cu Tadici inclusiv din EHF?

Tadici si-a atins scopul la Bucuresti! Urmeaza calificarea in EHF Cup?

CSM Bucuresti – HC Zalau 26-26 (12-16) in debutul etapei 9 din LN Handbal feminin! Partida a fost LIVE TEXT in timp real pe CHAT-ul eurohandbal.ro

VIDEO – ULTIMUL MINUT AL DUELULUI: CLICK AICI! (sursa Digi 2)

Spectacol cu final de infarct sau “teatru”de inceput de week-end, se intreaba oamenii din interiorul si din afara fenomenului? Spectacolul care altadata umplea sala Rapid, a continut printre altele, arbitrii mustruluiti bine de “emeritii” Margulescu si Tadici, rasturnari de scor de-a dreptul extraordinare si spectaculoase, dar, intr-un final care a tinut suporterii ambelor formatii cu sufletul la gura, cert este ca s-a inregistrat un rezultat ce este convenabil tuturor si impinge ambele formatii pe locuri superioare, in clasamentul Ligii Nationale! CSM-ul iese din zona retrogradarii urcand de pe 13 pana pe 10, iar Zalaul isi atinge obiectivul si urca in spatele campioanei Oltchim – pe locul 2. Orgolii nemasurate intre Margulescu si Tadici si vineri seara – vedeti mai jos, scandalul care i-a facut sa devina ca doi “cocosi” in confruntarile directe!

VIDEO – UPDATE: Rezumatul partidei si declaratiile lui Margulescu si Tadici: CLICK AICI!

Venita la Bucuresti din postura de mare favorita la castigarea celor 2 puncte dupa transferul lui Szűcs, echipa condusa de Tadici cu un ax central defensiv de mare anvergura si la propriu si la figurat, format din maghiara si V.Bese, a trebuit in final sa ii multumeasca lui Nechita, care a reusit sa apere aruncarea lui Cruceanu (revenita oficial dupa o lunga perioada de timp datorita unei accidentari grave si nedorite oricarui sportiv) -aruncare venita de la 6 metrii in ultima secunda de joc!

Zalaul a condus si cu 5 goluri diferenta, dar din minutul 35 pana in minutul 45 a reusit sa inscrie doar un singur gol, gazdele revenind pe tabela in ciuda faptului ca nu are nici o aruncatoare veritabila din afara liniei de 9 metrii. Astfel de la 14-19 in 35′ s-a ajuns la 21-20 in 45′ si datorita paradelor portarului CSM-ist, Iordache Alina.

Au urmat inca 10 minute cu lipsa mare de eficacitate de partea oaspetelor si s-a ajuns la 26-22 in 55′!! Ceea ce nu au reusit salajencele in toate minutele de pana atunci in a doua repriza, au reusit in ultimele 4 minute, cand au inscris 4 goluri fara sa primeasca niciunul si astfel au plecat cu un punct din Giulesti!

– Cota inaintea partidei la casele de pariuri a fost de 1,25 la o victorie a oaspetelor si de 4,5 pentru un succes al gazdelor. Cota la egal era de 11,00.

– 20 miliarde de lei a primit HC Zalau prin aprobarea bugetului la Consiliul Judetean Salaj in 2012

– Niciun transfer nu a facut CSM Bucuresti in aceasta pauza competitionala in conditiile in care 2 jucatoare s-au lasat de handbal, iar alte 2-3 sunt accidentate. Astfel Presedintele Samungi a luat decizia de a juca ambele partide din CUPA EHF cu HC Zalau pe terenul salajencelor.

CSM Bucureşti – HC Zalău 26 – 26 (12 – 16)

CSM Bucureşti: Alina Iordache, Georgeta Gureşoaia – Cristina Niculae (6), Lucia Popa (5), Daniela Strat (4), Alina Dobrin (3), Gabriela Chiţulescu (3), Elena Avădanii (2), Iuliana Geană (2), Elena Pavăl (1), Gabriela Mihalschi, Maria Cristina Nan, Mihaela Doica şi Oana Cătrinoi.  Antrenor: Vasile Mărgulescu
HC Zalău:
Mirela Nichita, Mihaela Cheţa – Gabriella Szucz (5), Daniela Molfea (5), Mariana Cristoaica (5), Valeria Beşe (3), Florina Ţurcaş (2), Alina Czeczi (2), Georgiana Ciuciulete (2), Carmina Bădiţa (2), Roxana Varga, Crina Ailincăi, Ana Maria Şomoi şi Andrada Trif. Antrenori: Gheorghe Tadici si Valeria Beşe

Caseta tehnica: sportulsalajean.ro

MARGULESCU vs TADICI: A FOST O PARTIDA CU ORGOLII NEMASURATE INTRE CEI DOI SI VINERI SEARA IN BUCURESTI! – “FITI SIGRI CA IL BATEAM AZI DACA AVEAM ECHIPA LUI” A SPUS MARGULESCU, IN VREME CE TADICI ARE CE ARE CU ARBITRAJUL SI II ACUZA PE ANTON/CRISTEA!

Ca in fiecare an – de pe vremea Rapidului si Silcotubului, care mai de care dintre cei doi profesori – incearca sa se dea mai “cocos” in lupta directa de pe semicerc. In anii trecuti, cand Margulescu inca mai activa la ultimele sezoane in Liga I pentru echipa giulesteana, s-au auzit o sarabanda de injuraturi intre oficialii celor doua formatii in sala bucuresteana. Si aseara tensiunea a fost intinsa la maxim de cei doi antrenori, care mai de care comentand sau gesticuland la arbitrii, incercand sa puna presiune pe echipa adversa. Iesenii Anton/Cristea au arbitrat bine duelul verbal si nonverbal al acestora acordandu-le oficialilor cartonasul galben.

SCANDAL IN 2008! MOTIVUL?! Avand punctaj maxim după cinci etape, Rapid CFR Bucureşti a pierdut la startul campionatului din 2008, primul punct chiar în faţa echipei lui Gheorghe Tadici -HC Zalău. Cele două echipe au terminat atunci la egalitate, 25-25 în Capitală, un meci încheiat cu mare tam-tam la final.

“Nu exista asa ceva! Nu aţi văzut ce s-a întîmplat? Ne-au furat pe faţă. Nu mi se pare corect ca Tadici, care a distrus echipa naţională, să-şi dea cu părerea despre mine şi despre Rapid. Echipa mea a ajuns sus în clasament şi acum a început să fie dezavantajată”, a urlat atunci, pe holurile din Giulesti, Vasile Mărgulescu, tehnicianul giuleştencelor. “Tadici le-a adus “ţuică” de la Zalău arbitrilor ca să-i mituiască”, a acuzat antrenorul tehnicianul salajean dar si brigada  arbitrilor Harabagiu/ Stanescu – care au oficiat aceea partida.

Tadici a spus însă că sînt doar invenţii ale lui Mărgulescu atunci. Să fie mulţumit că a cîştigat un punct. Rapid nu are echipă de locul doi şi doar conjunctura a adus-o acolo, sus”, a declarat atunci imediat dupa partida Ghe. Tadici. Tehnicianul a avut nevoie de protecţia fortelor de ordine pentru a fi scos din sală, fiind scuipat şi înjurat de fanii giuleşteni!!!

In ciuda tuturor orgoliilor, rama lesne de inteles ca cei doi profesori reprezinta “flori” rare cu care se face primavara in fiecare an, in handbalul romanesc! Ambii fiind antrenori emeriti, dupa castigarea unei cupe europene – City Cup, cu Silcotub Zalau respectiv Rapid CFR Bucuresti. Unul se “da mare” ca-i la o echipa din Bucuresti, celalalt ca stie tot ce “misca” in handbalul romanesc si ca este si ascultat de catre oamenii de prin Bucuresti care nu mai au frica si nici talent in conducerea handbalului. Ambii se vor duela in HC ZALAU – CSM BUCURESTI inca de doua ori luna viitoare (februarie), in partidele interesante programate in Cupa EHF! Deoarece intr-un campionat aproape fara rost si atractie, pana la schimbarea sistemului competitional in Liga profesionista (trebuia trecut la sistem nou de cel putin 2 ani!) sau cu accedere in play-off si play-out, din punctul de vedere al istoriei si bataliilor intre cei doi – atractia vine doar din partea celor care cunosc mult handbal si sunt implicati demult in fenomen. S-a vazut si aseara la Sala Rapid, care altadata era plina full la o astfel de partida, din pacate vineri de abia prin a doua repriza a reusit sa fie doar pe jumatate umpluta, in conditiile in care nu are decat maxim 1800 locuri.

Dobrin vs Bese = 3 – 3

Valeria Bese - HC Zalau cea mai reprezentativa de la salajence, 3g reusite si de ea la Bucuresti

Alina Dobrin 3g aseara – cea mai reprezentativa jucatoare a CSM-ului