WordPress database error: [Unknown column 'stadium' in 'field list']
SELECT `title`, `website`, `coach`, `stadium`, `logo`, `home`, `group`, `roster`, `profile`, `points_plus`, `points_minus`, `points2_plus`, `points2_minus`, `add_points`, `done_matches`, `won_matches`, `draw_matches`, `lost_matches`, `diff`, `league_id`, `id`, `season`, `rank`, `status`, `custom` FROM wp_leaguemanager_teams WHERE `league_id` = '6' AND `season` = '2012-2013' ORDER BY `rank` ASC

WordPress database error: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `league_id` = '6' AND `season` = '2012-2013' AND `final` = '' AND `match_day` = '9' ORDER BY `date` ASC LIMIT 0,10

Tadici singurul care mai are "voce" pentru a fi "auzit" de catre sefii bucuresteni ai FRH ( Paris Bercy la rasunatoarea victorie 34-31 cu Franta la CM 07, dupa 2 serii de prelungiri) - Foto: Reurters/ C.Platiau (FRA)

UPDATE: REZULTATELE ETAPEI 9 SI CLASAMENT ACTUALIZAT!

Trei partide ale startului la feminin in 2012 – cele de la Bucuresti, Cluj si Valcea, sunt IN DIRECT pe Digi!

ORELE DE START SI PROGRAMUL COMPLET AL MECIURILOR ETAPEI 9 SI ARBITRII DELEGATI – MAI JOS!

Partida de la Cluj este un adevarat derby insa confruntarea de la Bucuresti este una a “titanilor” antrenori Margulescu si Tadici! Cele doua echipe sa intalnesc si luna viitoare de doua ori in Cupa EHF – ambele partide la Zalau, conform intelegerilor dintre conducerile cluburilor! O victorie a Salajului ar duce echipa bucuresteana intr-o criza clara la retrogradare sau ar oferii un suport moral fantastic castigatoarei, pentru meciurile directe din Europa! Delegare surprinzatoare sau chiar iresponsabila a FRH-ului, spun oamenii din handbal, care a trimis toate cuplurile de internationali (se stie majoritatea din Bucuresti acestea neavand dreptul sa oficieze pe CSM – vezi delegarile mai jos) ce puteau arbitra acest duel – la alte partide ale etapei (vezi Pavel – State si Harabagiu – Stanescu)! Urmand ca acest meci teribil de tensionat sa fie arbitrat de iesenii Anton/ Cristea! In lumea handbalului se spune ca internationalii apropiati Presedintelui Dancescu se feresc de partidele in care sunt implicate cele doua formatii cu antrenorii lor vulcanici – astfel ca la aceste jocuri dificile se apeleaza la provincie! Cum Gatu a cerut modificarea statutului FRH pentru a reusii sa-si puna oamenii la comisii astfel incat sa poata raspunda de ei, se pare ca actualul Presedinte al Arbitrilor (ales de cluburi pe 4 ani – cazut intre timp in dizgratia acestora dupa 2,5 ani) va fi schimbat imediat ce noul Regulament al Handbalului va intra in vigoare odata cu modificarea sistemului cu play-off si play-out (probabil la sfarsitul sezonului chiar daca nu se poate organiza inca Liga Profesionista). Pe lista posibilor succesori ai acestuia a intrat in atentia handbalulului fostul international Plesa – o persoana care este implicata activ mai mult in handbal si este recunoscut ca valoros pentru actualul post de Sef al Arbitrilor, de catre Presedintele FRH! Pe “faras” este si actualul Secretar general Marinescu, care a participat la compunerea actualului statut al FRH – ce i-a oferit imunitate cu actuala functie, in urma competitiei privind alegerile la Presedentia Forului – la care a participat impotriva lui Gatu!

Vedeti programul complet cu orele de start ale partidelor din etapa 9 si arbitrii delegati  – mai jos!

“JOACA HANDBAL!” CU LNHF! DOAR PE EUROHANDBAL.RO IUBITORII DE HANDBAL SI PARIORII, POT CONSULTA ARHIVA CU PROGRAMUL, ARBITRII DELEGATI, REZULTATELE DAR SI CELE MAI COMPLETE CLASAMENTE (detaliate pe Acasa, Deplasare, General) – TOATE ACESTEA DIN ULTIMELE 2 EDITII ALE CAMPIONATULUI! SI IN ACEST SEZON PUTETI ACCESA TOT DIN MENIUL VERTICAL STANGA, PROGRAMUL PE ETAPE SAU INDIVIDUAL – PE ECHIPA!

*REZULTATELE dupa terminarea partidelor le puteti vedea tot aici, impreuna cu cel mai rapid si complet CLASAMENT pentru LNHF – ACTUALIZAT!