NOI NU FACEM ARTICOLE DIN STIRI CI LE PREZENTAM ASA CUM SUNT! PESTE 700 DE STIRI DIN HANDBAL AU FOST PREZENTATE – DOAR DE EUROHANDBAL.RO, IN ANUL 2011 LA FEREASTRA CURSIVA NEWS FLASH! (Consultati stirile handbalistice ale anului trecut in ARHIVA NEWS)

Vedeti mai jos un interviu extraordinar realizat la inceputurile eurohandbal.ro cu celebrul baimarean Maricel Voinea! Declaratie senzationala a lui Viorel Maier – Ex Preşedinte executiv Minaur, despre acele vremuri cand Marele Blond facea furori in handbalul romanesc si a fost nevoit sa faca armata la Steaua pentru cateva zile!

STIRILE EUROHANDBAL.RO AU FOST UNELE CU APARITIE DINTRE CELE MAI RAPIDE – CHIAR LA CATEVA SECUNDE DUPA DESFASURAREA EVENIMENTELOR IMPORTANTE DIN HANDBALUL ROMANESC SI EUROPEAN! IMPREUNA CU ARTICOLELE DIN TOATA SFERA HANDBALULUI, DAR SI CELE MAI COMPLETE CLASAMENTE PENTRU HANDBALUL ROMANESC, PRECUM SI ARHIVA INTREGULUI SEZON TRECUT – DOAR AICI, PE WEB SITE-UL NOSTRU!

Odata cu trecerea in 2012, website-ul nostru a implinit 3 ani si jumatate de cand promoveaza exclusiv sportul nostru de echipa nr.1 din Romania. Nu este mult, dar nici putin si ne-am straduit sa va aducem cat mai multe si complete informatii din handbalul romanesc si international. Vom comenta impreuna si spectacolul din ianuarie de la Campionatul European de Handbal Masculin – unul ce se anunta fabulos! Am inceput in urma cu 42 luni cu un Interviu senzational realizat cu marele nostru performer – MARICEL VOINEA, chiar din Germania! Am adus in Premiera pentru Romania, Galerii Foto dar si Declaratii Audio si LIVE TEXT in timp real de la Campionatul European de handbal Danemarca si Norvegia – unde tricolorele ne-au bucurat cu obtinerea medaliilor de bronz! Anul acesta am anuntat in premiera lotul Romaniei pentru CM Brazilia si am reusit FOTO de la incalzirea echipelor nationale ce au fost publicate chiar inainte de startul confruntarilor!

Am transmis si am comentat impreuna cu dumneavoastra pe CHAT-UL EUROHANDBAL, zeci de partide interesante si probabil ca odata cu trecerea la profesionism, sau macar la sistemul de play-off si play-out pe care Federatia Romana l-a anuntat de ceva vreme pentru cresterea competitivitatii si atractivitatii Ligilor Nationale interesul in jurul handbalului va creste. Vom comenta impreuna si in acest an traseul Oltchimului in atingerea mult doritei Finale din Liga Campionilor, dar si partidele HCM-ului Constanta in aceeasi competitie precum si meciurile importante din Cupele Europene ale celorlalte echipe romanesti.

BAIA MARE A INSEMNAT O EPOCA FRUMOASA DIN HANDBALUL ROMANESC! INTRE TIMP ECHIPA MINAUR SE “ZBATE” SA REVINA IN PRIM PLANUL LIGII NATIONALE! EFECTUL “MV” FĂRĂ CLISTER ESTE O GLUMĂ? NU! CUM NU ESTE O GLUMĂ NICI UN EUROINTERVIU CU EXTRAORDINARUL MARICEL VOINEA.INTERVIU DE EXCEPTIE REALIZAT CU MARICEL VOINEA CU POVESTI LA INCEPUTURILE EUROHANDBAL CLICK AICI!

Viorel Maier – Ex Preşedinte executiv Minaur:

„A fost cel mai iubit jucător al grupării din Baia Mare. A venit la noi la 17 ani, împreună cu fratele lui şi cu Boroş, pe care i-am adus de la Bacău. În momentul în care a debutat la echipa a devenit titular, de parcă juca la noi de o viaţă. Jucător extrem de talentat, s-a dăruit total handbalului, foarte tehnic şi agreat de către spectatori. Îmi aduc aminte de relaţiile intangibile ale echipelor din Bucureşti, care aveau ocrotirea lor, şi noi care eram cea mai bună echipă din ţară. Înaintea unui meci cu Steaua, aceştia şi-au adus brusc aminte de faptul că nu făcuse cele 9 luni de armată după terminarea facultăţii şi l-au luat fortuit la ei. În contextul în care noi eram o echipă a sindicatelor şi aveam anumite relaţii, am reuşit să ajung pe o filieră a partidului din acele vremuri şi să discut cu comandantul clubului Steaua. Am ajuns la o înţelegere ca Maricel să stea acolo până când…” vedeti continuarea in cadrul articolului.

VOM CONTINUA PROMOVAREA SPORTULUI DE ECHIPA NR.1 SI VOM INCERCA SA VA OFERIM CAT MAI MULTE SURPRIZE SI IN 2012! Le multumim tuturor celor care ne-au urmarit cu atentie! JOACA HANDBAL in continuare cu www.eurohandbal.ro! Sa speram ca anul acesta vom face pasul catre ceva mai bun si mai important in promovarea handbalului spectacol alaturi de comentariile dumneavoastre!