ALEGETI GRUPA OLTCHIMULUI DIN LIGA CAMPIONILOR PE CHAT-UL NOSTRU! TRAGEREA LA SORTI MARTI!

Echipa noastra, obtine in extremis locul 1 in grupa C a Ligii campionilor, dupa rezultatul 22-26 cu Gyori Audi ETO KC. Echipa maghiara a condus chiar si cu 8 goluri, dar valcencele au revenit si au obtinut rezultatul convenabil, in ultimele minute ale jocului. Conform declaratiilor presedintelui Gavrilescu Ioan facute la SPORT.RO, imediat dupa partida “Acest loc 1 obtinut in grupa, ne aduce cu 10% mai multe sanse, sa trecem si de faza a 2-a a grupelor si sa fim mai aproape de obiectivul pe care ni l-am propus.” Astfel, Oltchim va fi cap de serie, la tragerea la sorti de marti si va juca cu 1 echipa de pe locul 1 si 2 echipe de pe locul 2 din restul grupelor.

Dintre locurile 1 din grupele LC, echipa noastra va avea ca adversar una dintre echipele:

VIBORG HK (Danemarca – joaca Cristina Varzaru), RK KRIM MERCATOR LJUBLIANA (Slovenia) sau LARVIK HK (Norvegia).

Dintre locurile 2 din grupele LC, echipa noastra va avea ca adversar doua dintre echipele:

HC LEIPZIG (Germania), HYPO Niederösterreich (Austria) sau HC DINAMO Volgograd (Rusia).

Conform regulamentului tragerii la sorti, Oltchim nu mai poate sa aiba ca adversar, fosta colega de grupa – echipa maghiara Gyor.

Radu Voina a mai castigat un “MECI” si a facut liniste la club, pentru urmatoarea perioada.

Dupa ce presa centrala a pus presiune asupra schimbarii selectionerului, dupa CM China – atat din functia de la nationala cat si de la Oltchim, Radu Voina a ramas in functie la club, avand sustinerea conducerii acestuia, iar la nationala continuand cel putin pentru 1 luna, pana la viitoarele intalniri ale Comisiei tehnice si ale Consiliului de Administratie cand membrii forurilor vor hotara acst lucru. Presedintele Gavrilescu Ioan s-a vazut nevoit sa repete aseara, tot IN DIRECT la SPORT.RO, datorita discutiilor  aparute in emisiune, privind jocul mai putin bun al echipei, ca selectionerul va merge mai departe cu Oltchim : “Daca se intampla un dezastru, asa cum se prefigura la pauza, atunci da! eram nevoiti sa luam niste masuri! Asa, in urma rezultatului obtinut, mi se pare normal sa mergem mai departe impreuna. Pentru ca un loc 1 obtinut in grupele Ligii campionilor face cinste clubului nostru si sportului romanesc in general.”

ALEGETI GRUPA OLTCHIMULUI DIN LIGA CAMPIONILOR PE CHAT-UL NOSTRU! TRAGEREA LA SORTI MARTI!