Aihan Omer si Cupa Challenge cucerita definitiv de UCM Resita

FOSTUL SELECTIONER REVINE LA CARMA ECHIPEI DIN RESITA, LOCALITATE HANDBALISTICA CU CARE A CUCERIT DEFINITIV TROFEUL EUROPEAN – CUPA CHALLENGE!

Reputatul antrenor emerit de handbal Aihan Omer a revenit pe banca tehnică a echipei CS Caraş-Severin. Profesorul Aihan Omer va prelua nou infiintata grupare de pe Bârzava, la începutul lunii ianuarie. Preocupat de soarta handbalului din Caraş-Severin, preşedintele Consiliului Judeţean, Sorin Frunzăverde, s-a implicat în readucerea tehnicianului la echipa cu care a cunoscut cele mai mari succese pe plan internaţional, cu cele trei Cupe Challenge adjudecate în 2007, 2008 şi 2009. Aihan Omer va fi ajutat în reconstrucţia echipei de fostul sau secund si actual principal – Gligore Czari.

Am primit propunerea din partea domnului preşedinte Sorin Frunzăverde şi nu am putut-o refuza, deoarece Reşiţa pentru mine este un oraş unde mă simt ca acasă. Iar faptul că am fost solicitat să preiau din nou echipa de handbal, pentru mine este o deosebită onoare. Voi încerca în cei trei ani şi jumătate, perioada pe care se întinde contractul, să facem la Reşiţa din nou o echipă redutabilă, cu aspiraţii mari spre primele locuri în ierarhia masculină“, a spus Aihan Omer, în exclusivitate pentru colaboratorul Radio Reşiţa.

Reunirea lotului echipei CS Caraş-Severin este programată pentru data de 4 ianuarie 2012.