Ne cerem scuze pentru nerealizarile (vezi LIVE VIDEO CHAT) cu acest turneu din Finlanda, inclusiv celor care au apucat sa citeasca mesajul de promovare a handbalului pe site-ul www.frh.ro (vezi foto), si prin anunturile preluate si publicate: pe site-ul arenabanateana.ro, pe site-ul finlanda.ro, precum si colaboratorilor nostrii de la Radio Infinit, Radio Resita si celelate publicatii locale si regionale, din tara si strainatate, etc. Munca echipei eurohandbal.ro, depusa timp de o saptamana si jumatate, cu promovarea echipei Romaniei si a turneului de calificare din Finlanda, precum si cu apropierea familiei handbalului in general (vezi sponsorii, iubitorii de handbal, echipe, antrenori, oficiali) nu a avut finalitatea dorita.

Daca aseara, echipa Romaniei, era putin obosita si urma duelul important cu Bosnia, astazi, am primit vestea, ca internetul la hotelul din Finlanda, unde este cazata nationala, nu merge bine pentru o transmisie LIVE VIDEO. Ne cerem scuze fata de iubitorii handbalului. Cu parere de rau spunem, pentru intalnirile LIVE VIDEO programate in viitor, vom incerca sa ne luam masuri de rezerva. Nu are rost sa spunem mai multe acum!, dar totusi, putem spune ca in Romania, nu am invatat inca, ca un gentleman agreement este mai presus  de niste hartii!.

Bunavointa, deschidere  si o buna colaborare a existat, atat intre eurohandbal.ro si FRH; cat si echipa nationala – prin selectionerul Vasile Stanga si jucatori (capitanul Toma Laurentiu), care au aratat o mare deschidere pentru dumneavoastra. Totul a fost pregatit pentru o buna promovare a handbalului…

Am fost la un click distanta, dar cineva a hotarat ca eforturile comune a mai multor institutii, nu sunt suficiente! Proiectul national “Joaca handbal!” continua! Pentru ca peste 5.000 pagini si vizitatorii aferenti celor citite la noi pe site, in aceste cateva zile, au asteptat sa afle mai multe despre Romania!

Inainte de pelcarea in Finlanda, site-ul nostru prin colaboratorii sai, au incercat sa prezinte cat mai bine adversarii, dorintele selectionerului si planurile dansului la echipa nationala, cat si dorintele jucatorilor si realizarile handbalistului anului 2009, Capitanul Laurentiu Toma.  Doar am incercat sa aducem mai aproape de dumneavoastra, echipa noastra nationala. Nu am reusit sa facem tot ce ne-am propus. in ciuda muncii de construire si administrare a web-ului nostru, care nu a fost putina. Si speram, ca nu din cauza unor interese ascunse, pentru ca noi nu concuram cu nimeni, iar asta am precizat-o de mai multe ori! Incercam doar sa promovam handbalul  – pentru ca despre el sunt multe lucruri bune de spus! iar principiile dupa care am pornit la drum vor ramane aceleasi. Oricine poata sa incerce sa faca ce am facut noi (vezi CM China – transmisii LIVE VIDEO CHAT din cadrul FRH), dar nimeni nu a incercat asta, pana acum.

Ramane sa ne evaluati dv. Vom incerca sa fie mai bine in viitor. Va multumim pentru intelegere