Nik cel "mic" - castigator al concursului de pe CHAT cu ocazia CM Brazilia a primit MINGEA cu autografele juc de la Oltchim!

Noi stim sa apreciem valorile! Feedback cu suporterii! Un iubitor al Romaniei (vezi foto) si un adevarat impatimit al handbalului va transmite “Sarbatori fericite!” si va invita la “JOACA HANDBAL!”. Micul suporter al jocului dintre semicercuri si fan al Nationalei feminine, are sarbatori fericite alaturi de o minge de handbal!

In varsta de doar 15 ani – Cristea Nicolae Adrian, Com. Dragalina, Jud Calarasi, este castigatorul concursului derulat de Eurohandbal Romania pe perioada Campionatului Mondial Handbal feminin Brazilia 2011, constand intr-o MINGE deosebita, speciala: Una de handbal avand autografele jucatoarelor de la campioana Oltchim pe ea! “Nik” a avut mii de mesaje postate pe CHAT-ul eurohandbal in cele aproape 3 saptamani cat a durat turneul final, mesaje continand informatii despre tricolore dar si despre alte lucruri interesante ce se petreceau in Brazilia! Cel mai bun eurohandbalist a “suferit” alaturi de Nationala Romaniei, comentand in acelasi timp cu noi majoritatea partidelor interesante de la acest spectacol oferit de cele mai bune fete in handbalul mondial, dar a mai si lipsit motivat, datorita orelor tarzii ale meciurilor desfasurate la Sao Paulo, avand scoala dimineata!

“Azi a venit mingea! Off si ce zi numai cu ghinioane… Dar pana la urma AM PRIMIT poate cel mai frumos cadou de pana acum din aceasta perioada frumoasa a Craciunului ! Va multumesc din suflet pentru minge, pentru felicitare si pentru ca promovati acest sport minunat! Va respect pentru ceea ce faceti si va urez bafta in continuare si multe ”succesuri” ! Sarbatori fericite si un an nou minunat, cu realizari in toate!”

“Important este sa vina o singura data la handbal!” spune Nik despre un copil care vrea sa Joace handbal. Vedeti mai jos cum stie un mic suporter sa promoveze handbalul:

1. De ce ai ales sa joci handbal? 
”Am inceput sa joc handbal in clasa aV-a, cand profesorul de sport m-a remarcat si m-a chemat la echipa scolii. Pentru ca nu eram prea inalt jucam pe extrema dreapta si uneori centru. Mi-a placut extrem de mult. Am jucat handbal 4 ani.  Nu mai joc de cateva luni, dar din ianuarie vreau sa revin!”

2. Care este idolul tău în acest sport?
”Nu pot spune ca am un idol, dar handbalistii mei preferati din Romania sunt:
La feminin – Ionela Galca Stanca si Luminita Hutupan-Dinu
La masculin – Laurentiu Toma
Din ”afara” imi plac: Cecile Leganger, Bojana Popovic, Nikola Karabatic si Luc Abalo.”

3. Care sunt satisfacţiile pe care ti le-a oferit handbalul?
”Pana acum nu pot spune mi-a oferit prea multe satisfactii. Dar am invatat multe din acest sport !
Pentru mine SA JOC hanbdbal inseamna o adevarata satisfactie, pentru ca mereu am jucat handbal cu placere si mereu am dat totul pe teren.”

4. De ce ai nevoie pentru a reuşi in handbal?
”E nevoie de ambitie, devotament, multa munca si bineinteles de talent.”

5. Care crezi ca sunt motivele pentru ca cei mici, să aleagă să descopere tainele acestui minunat sport?
”Important e sa vina o singura data la handbal. Daca le-a placut cu singuranta vor veni si a doua oara si a treia, samd. In viata, fiecare trebuie sa faca ce ii place cu adevarat ! Tainele acestui sport le vor decoperi pe parcurs, pentru ca este un sport civilizat si unde fair-playul ”este la el acasa”!

NOI STIM SA APRECIEM VALORILE! FEEDBACK CU SUPORTERII REALIZAT DOAR DE EUROHANDBAL ROMANIA! DOAR AICI PUTETI COMENTA HANDBALUL ROMANESC LIVE TEXT IN TIMP REAL PE CHAT!