ORICAT DE MULTE ANTIPATII NE-AM ATRAGE, DE SARBATORI E MOMENTUL SA SPUNEM CU TARIE “JOACA HANDBAL!”. CELE BUNE SA SE-ADUNE, CELE RELE SA SE SPELE – IN SPORTUL NOSTRU MULT IUBIT! EUROHANDBAL.RO VA ADUCE IN MAI MULTE EPISOADE SENZATIONALE, ELEMENTE INCREDIBILE DESPRE PARTEA “URATA” A HANDBALULUI ROMANESC!

COMENTATI si dumneavoastra! Orice informatie despre “murdaria” care s-a acumulat in handbalul romanesc, va rugam sa o aduceti la cunostiinta noastra si publicului – prin info si comentarii pe CHAT!

ODATA CU DISCUTAREA NOULUI PROIECT DE STATUT PRIVIND INFIINTAREA LIGII PROFESIONISTE DE HANDBAL, NE ALINIEM SI NOI CELOR PUTINI LUPTATORI LA NUMAR DIN FENOMEN, CARE DORESC PROGRESUL HANDBALULUI ROMANESC AVAND LA BAZA CONDITII SANATOASE DE STABILITATE SI PROIECTE SUSTENABILE REALE SI DE VIITOR! ESTE MOMENTUL SA SPUNEM UN “NU” RASPICAT ACTUALULUI SISTEM DE TIP “CARAPACE” CARE NU LASA PE NIMENI SA INTRE IN EL SI NIMIC SA SE SPUNA DESPRE CE ESTE GRESIT SAU MACAR DE INDREPTAT IN ORGANIZAREA LUI. COMUNICATE DE PRESA TARZII SI APROAPE INEXISTENTE, SAU CU CONTINUT SUMAR SI ABSTRACT, DESI FEDERATIA ARE ANGAJAT UN OFITER DE PRESA CARE SCOATE REVISTA “ADEVARUL DESPRE HANDBAL” (o data la 3 luni cu foto copiate chiar si de la noi de pe site!) – SUNT ELEMENTE CARE CARACTERIZEAZA DE ANI BUNI ACTIVITATEA FORULUI NOSTRU. PROMISIUNI DESARTE LA ALEGERI SI “RAZBUNARI” ULTERIOARE ASUPRA CELOR CARE SI-AU PERMIS SA VOTEZE IMPOTRIVA, SUNT ALTE LUCRURI CARE NU SUNT TOCMAI CEEA CE ARE NEVOIE HANDBALUL NOSTRU! TOTUL CULMINAND CU ANTRENORI PUSI LA ECHIPELE NATIONALE DOAR DACA SUNT PRIETENI APROPIATI AI PRESEDINTELUI – IN CIUDA UNOR REALIZARI “MINIMALE” IN CONDUCEREA UNOR FORMATII!

Pai nu putem sa nu va transmitem de ce este “bataie de joc” sa spui – de exemplu, despre tadiku_sj@yahoo.com, ca s-a transformat in lider de sindicat (pe net – acum asa se va completa, desi nu avem chiar nici o legatura), atata timp cat el are grija, ca la fiecare trei-patru ani impreuna cu colegii sai de zona si nu numai, sa aduca noi performere in jocul cu mingea la semicerc, mai ales ca face asta de vreo cel putin 25 ani incoace – vezi jucatoarele de la Oltchim cam 50% din lotul din ultimii 4 ani. E ca si cum nu vezi parul “murdar” din ochii tai si vezi acul din carul cu fan aflat in curtea vecinului! Si nu spunem asta doar din dorinta de a face “cancan” asa cum poate ar crede unii, ci datorita faptului ca persoane foarte bune colaboratoare in proiectul nostru, iubitori cu adevarat ai handbalului ce participa de peste 3 ani – retineti gratis! in promovarea si consolidarea imaginii pozitive a handbalului romanesc, au fost tratate cu “dispret”, ca sa nu spunem cu reala rautate, de cei care coordoneaza acest sistem, unul deloc perfect – asa cum pare ca “se vede” doar din interior! Unul in dezacord cu multe principii noi si moderne de marketing, publicitate si implicit de progres pentru handbalul romanesc! Tocmai de aceea acesti buni colaboratori, au decis sa renunte definitiv sa ne mai ajute in proiectul nostru national dupa ce au reusit pe “barba” lor sa ne realizeze corespondenta tocmai din Danemarca, de la CE – acolo unde Romania feminin a reusit sa ne faca fericiti. Efortul lor a pus in pericol familiile pe care le au alaturi si la bine si la rau, iar datorita acestor “mizerabile nedreptati” ce li s-au adus, in ciuda unei fantastice realizari de marketing si 4P (ii lasam pe cei

Anunt FRH - Proiect Liga profesionista handbal postat in 15.12.12 pe frh.ro, fara Documentul precizat ca ATASAT!

din frh sa descopere ce inseamna elementul) – in premiera pentru tara noastra si handbalul romanesc prin: promovari LIVE VIDEO, LIVE TEXT in timp real, AUDIO si GALERII FOTO publicate de la incalzirea echipei nationale chiar inainte de startul meciurilor (ulterior multiplicat si la alte partide foarte importante)! Ei au decis sa-si indrepte atentia lor moderna catre alte sectoare! Le multumim, iar cuvintele nu pot surprinde pe aceasta cale felul in care le suntem recunoscatori! Insa noi continuam munca…alaturi de handbal! Din respect fata de acesti fosti buni colaboratori nu am facut-o pana acum, deoarece ei au considerat ca este suficient de bine sa vedem doar partea buna a handbalului si sa ii lasam pe “altii” sa il vorbeasca de rau! Insa de acum nu mai putem sa acceptam asa ceva! Handbalul nu poate sa mai fie in continuare sportul de echipa nr.1 asa!

Federatia Romana de Handbal convoaca miercuri 21.12.2012, sedinta Consiliului Consultativ al Ligii Nationale in vederea aprobarii Proiectului de statut al Ligii Profesioniste de Handbal si luarea unor masuri de organizare a Ligilor nationale in conditiile in care anuntul a fost publicat in 15.12! Unul pe care il discuta de ani intregi, in peste 2 sezoane competitionale care au trecut in defavoarea handbalului romanesc,  in care “elementele negre” au schimbat pana si conditiile de promovare si retrogradare – chiar in finalul sezoanelor, in avantajul anumitor echipe sau interese personale. Oamenii au ramas aceeasi in conducerea FRH si acum incearca sa infiinteze si Liga Profesionista de Handbal, pe care tot ei sa o conduca! MIZA: Banii veniti din televizarile partidelor echipelor nationale si meciurile transmise din Liga Nationala! Ei convoaca astfel o sedinta aproape de sarbatori, in care lumea este mai degraba pregatita de orice in afara de handbal, in speranta ca lucrurile pot fi rezolvate usor. Lucrurile insa nu pot ramane asa!

Dar cel mai important este ca Proiectul de Statut al Ligii Profesioniste de Handbal pregatit de oamenii FRH si anuntat pe site-ul forului roman ca fiind “ATASAT” la anuntul convocarii sedintei – el de fapt NU este ATASAT! (VEZI FOTO ). Deci nu se poate vizualiza! Astfel pentru a-l parcurge de catre un om implicat in fenomen, care nu se afla in Bucuresti dar este totusi interesat, acesta are nevoie sa se implice serios in gasirea si parcurgerea lui! Pentru ca responsabilitatea in FRH este ba a unuia, ba a altuia sau a celui care nu este prezent la servici! Daca proiectul care il gaseste pana la urma este si varianta oficiala – asta nimeni nu mai stie! 🙂 . Cert este ca in aceste sedinte pentru validarea Statutului Ligii profesioniste ce ar trebui sa intre in vigoare – cu toate consecintele lui negative, incepand de anul viitor competitional, unul in care ar trebui sa apara si sistemul mai atragator cu play-off si play-out in handbalul romanesc, incepe sa se schiteze din aceste zile oficial! Sa speram ca media va intelege suportul de care are nevoie in aceste momente handbalul si sa ne fie alaturi macar la acest punct!

Vom revenii pe perioada sarbatorilor cu informatii senzationale despre persoane influente care nu patesc nimic in ciuda greselilor flagrante din fenomen si isi permit orice in handbalul romanesc, in vreme ce alti antrenori, oficiali sau persoane implicate in fenomen, incearca din rasputeri sa aduca progres la echipele lor sau handbalului in general! Mai mult acele persoane care incearca sa faca ceva valoros in fenomen, munca le este imediat minimizata, urmand a fi indepartati ulterior din jurul handbalului!

PARE CA NIMENI NU MAI STIE HANDBAL IN TARA ASTA! DEOARECE DESPRE ACESTA NU SE STIE SAU NU SE MAI JOACA DECAT PRIN/DACA ESTI DIN BUCURESTI, BUZAU, PITESTI! SPRE EXEMPLU, LA CUNOSCATORII DIN SALAJ, INFORMATIILE AJUNG MAI GREU POATE, SAU CU INTARZIERE IN SECOLUL INTERNETULUI! IAR DACA ACESTEA AJUNG, ELE SUNT TRUNCHIATE. ACESTE ORASE CONDUC HANDBALUL ROMANESC PRIN OAMENII IMPLICATI IN FENOMEN ACOLO, DESI DOUA DINTRE ACESTEA NICI MACAR NU MAI AU ECHIPE IN PRIMUL ESALON HANDBALISTIC! IN VREME CE BUCURESTIUL NU MAI ESTE DE MULT O PEPINIERA PENTRU HANDBALUL ROMANESC – DREPT DOVADA ULTIMUL LOC OCUPAT DE STEAUA SI PENULTIMUL DIN LIGA I OCUPAT DE CSM ATAT LA FEMININ CAT SI LA MASCULIN, DINAMO FIIND DE MULT PLECATA CU “SORCOVA” PRIN ORASE OSPITALIERE. ASTA IN VREME CE BAIA MARE, ZALAU, RESITA, ROMAN, TG.JIU, CLUJ< BRASOV SAU TIMISOARA, ETC; NU MAI SUNT DE MULT BAGATE IN SEAMA DE CATRE FORUL CENTRAL IN PROBLEMELE ORGANIZATORICE SI PROIECTE! INSA MERSUL HANDBALULUI ROMANESC INAINTE IL ASIGURA IN MARE MASURA!

Nu mai vrem parveniti, mincinosi, pariuri, mafie si conducere fara orizont! Vrem un viitor cu “JOACA HANDBAL!” – Revenim cat de curand cu persoane care nu mai au ce cauta in handbal, cu comisii, influente, arbitrii dar si alte elemente care trag in jos handbalul romanesc!

Tadici singurul oficial care mai are "voce" pentru a fi ascultat de catre Forul central bucurestean Roman al handbalului (Aici la Bercy in Paris la rasunatoarea victorie 34-31 cu Franta la CM 2007, dupa 2 serii de reprize de prelungiri) - Foto: REUTERS/ Charles Platiau (FRA)