Ghe.Tadici (foto rompres la o partida cu Franta - Finalista CM BRA 2011)

DECLARATIII INCENDIARE DATE DIN NOU DE TADICI! DUPA CALIFICAREA FRANTEI IN FINALA CAMPIONATULUI MONDIAL DE HANDBAL FEMININ BRAZILIA 2011 (28-23 CU DANEMARCA IN SEMIFINALA 1), GHEORGHE TADICI A INTRAT IN DIRECT LA DOLCE SPORT SI “A SPUS LUCRURILOR PE NUME” DESPRE ESECUL PRIVIND LOCUL 13 OCUPAT DE NATIONALA FEMININA A ROMANIEI LA TURNEUL FINAL!

Gheorge Tadici a atacat din nou selectia facuta pentru acest turneu final de CM Brazilia si implicit contraperformanta Romaniei la aceasta competitie. Pregatirea facuta de preparatorul fizic francez la clubul Oltchim pare ca a dus la accidentari masive de jucatoare in sanul nationalei noastre. Presedintele FRH Cristian Gatu este un mare sufletist al handbalului romanesc pentru care a facut multe lucruri bune, insa este inconjurat de niste oameni de care se lasa influentat negativ in acest fenomen – a mai precizat fostul selectioner in direct la Dolce Sport!

Datorita faptului ca exista multa invidie in handbalul romanesc pentru anumite performante realizate si de actualul antrenor emerit al lui HC Zalau, Tadici a declarat ca nu poate fi interesat in acest moment sub nici un aspect de culorile primei reprezentative, dar a precizat ca nici un antrenor strain nu este solutia acum!

Despre Comisia Tehnica care ar trebui sa analizeze aceasta perfomanta slaba a Romaniei, la recentul CM, si despre care Tadici a amintit zilele trecute, ca nu a mai sustinut vreo sedinta de mai multe luni, fostul antrenor al campioanei Oltchim si al Romaniei – medaliata cu argint la CM Rusia 2005, a precizat in aceeasi interventie ca se vor “trezii” unii antrenori sa propuna tot felul de selectioneri desii acestia nu au adus nici o contributie majora la acest fenomen in ultimul timp! Mai multe jucatoare dupa care s-a tot plans in ultima vreme ca lipsesc de la nationala la aceste partide care ne pot duce la JO, Tadici a dat exemplul Frantei care a reusit sa imbine experienta celor in pletitudinea fortelor si a celor tinere care sa urce Franta din nou in lupta pentru Titlul Mondial!

In vreme ce alte echipe s-au pregatit serios pentru o competitie de anvergura, Tadici a mai precizat ca s-a gresit clar cu perioada de o saptamana de adaptare fara jocuri inaintea startului competitiei!…mai multe declaratii incendiare la adresa Sefului FRH si a oamenilor care conduc handbalul romanesc in acest moment, mai jos!

VEZI VIDEO – DECLARATIE TADICI LA DOLCE SPORT (VINERI 16.12.2011) – mai jos!

[media id=118 width=320 height=140]