UPDATE: ROMANIA – BRAZILIA 28-33 FINAL! Tricolorele nu au facut nici acum un joc stralucit, insa pastreaza sanse in continuare la calificarea la JO, insa din acest moment obiectivul este pus in pericol!

Comentam LIVE TEXT in timp real pe CHAT confruntarea! Detalii si info despre partida aveti toata ziua, doar la eurohandbal.ro pe CHAT!

UPDATE: PREMIERA pt ROMANIA – LIVE TEXT in timp real cu VLAD CABA! Antrenorul HC Odorhei si fost secund la Nationala feminina alaturi de Radu Voina, comenteaza LIVE TEXT in timp real cu noi, super partida de la CM, ROMANIA – BRAZILIA de la 23,45!

BRAZILIA ESTE INCA SUB EUFORIA MARII VICTORII REPURTATE ASUPRA FRANTEI, IAR TRICOLORELE LE POT READUCE PE GAZDELE MONDIALULUI CU PICIOARELE PE PAMANT! DUELUL DIN ACEASTA SEARA NE POATE TINE IN LUPTA PENTRU LOCUL 1 IN GRUPA C! IN PARTIDA CU FRANTA DIN ULTIMA ETAPA, ROMANIEI I-AR AJUNGE SI UN EGAL PENTRU A RAMANE PE PRIMA POZITIE!

CALCULELE SUNT FAVORABILE SELECTIONATEI LUI VOINA CU O VICTORIE LA BRAZILIA. Prin intermediul site-urilor de socializare si pe CHAT-ul nostru, iubitorii handbalului cred sau cel putin spera ca tricolorele si staff-ul sau au fost “destepte” la acest mondial, iar altii ca sunt iesite din forma: Victoria in partida cu “SELEÇÃO” aduce automat si evitarea locului 2 din Grupa C, acesta ducand catre Rusia (cea mai in forma la acest mondial) in culoarul catre semifinale! Deoarece orice rezultat inregistrat in ultima partida cu Franta ne-ar pozitiona in clasament ori pe locul 1 ori pe 3! Una dintre Suedia sau Danemarca va fi adversara Romaniei daca tricolorele termina pe 3 sau 4 in grupa, in timp ce Coasta de Fildes va fi adversarul nostru daca terminam pe locul 1, asa stau in acest moment lucrurile dupa 3 etape desfasurate in cele 2 serii care se intalnesc in optimi. Sa speram ca Romania a invatat din trecut si probleme aparute in Brazilia nu ne vor impiedica sa fim “destepti”.

Adversarele noastre din aceasta seara ne privesc cu mare respect prin vocea antrenorului danez al lor – Morten Soubak. EXCLUSIV – Vedeti declaratiile lui mai jos, dar si ale vedetei Alexandra Do Nascimento!

Antrenorul Braziliei, Dane Morten Soubak atentioneaza ca va fi un duel foarte dificil! “Jucăm împotriva bronzului European. Este o echipa de calitate, care are o istorie mare in handbal feminin!” a spus Soubak in media centrala braziliana.

De aceea oficialul danez – selectioner al Braziliei, cere o trecere elastica de la euforiea echipei sale dupa victoria fantastica in fata Frantei, la concentrare maxima pentru jocul cu ROMANIA!

In ciuda absentelor importante ale noastre, Morten Soubak ne priveste cu un mare respect. “Vom lupta ca şi cum ar fi o finală! Noi trebuie să păstram stilul nostru de joc...” Dimensiunea si forta fizică este punctul forte vazut de Antrenorul Braziliei la nationala noastra. “În plus faţă de această forţă, Romania joacă cu multe combinaţii diferite in atac“, a laudat echipa noastra danezul Soubak!

Vedeta Braziliei – extrema dreapta Alexandra Do Nascimento (Al IX-lea golgheter in competitie, cu 17 goluri), a recunoscut importanţa victoriei asupra Franţei, dar a comentat că echipa sa trebuie să-si păstreze picioarele pe pamant. “Această victorie ne păstrează foarte bine în scopul propus de a rămâne pe primul loc in grupa, dar trebuie să ne gândim la acest aspect joc de joc.” Ea parieaza pe căldura publicului brazilian, pentru a obţine victoria patru la acest Mondial – diseara in partida cu Romania!

Chana Masson - portarul Braziliei care a facut minuni cu Franta in a doua repriza primind doar 5 goluri, parand si 3 aruncari de la 7m a avut in final 54% procentaj al aruncarilor aparate!